03 / 05 / 2024

Eva Longoria Los Angeles

Eva Longoria Los Angeles

Ünlü oyuncu Eva Longoria, Los Angeles'ın ünlü Hollywood Tepesi'nde bulunan evini 1.3 milyon dolar karşılığında elinden çıkardı.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 34. sayısı yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, her 3 ayda bir yayınladığı PERİSKOP yayınının 34. sayısını paylaştı. 2017'nin Nisan-Mayıs-Haziran dönemine ait veriler haberimizin içinde...

Eva Gayrimenkul Periskop'un 43. sayısı yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınladığımız "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 43. sayısı yayınlandı

Evaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Can Erçaçan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kyle Jenner Los Angeles'a taşındı!

Amerikalı magazin yıldızı Kyle Jenner, Los Angeles'ın Hills bölgesinde yeni bir villaya taşındı. 560 metrekarelik evin aylık kirası 447 bin TL.

Angelina Jolie Los Feliz'de 20 milyon dolara malikane aldı!

Brad Pitt'e boşanma davası açan Angelina Jolie, Los Feliz'de 20 milyon dolara malikane aldı. Angelina Jolie yeni evinde 6 çocuğuyla birlikte yaşayacak.

Ayça Varlıer: Los Angeles'a yerleşmeyeceğim!

Oyuncu Ayça Varlıer, ABD'ye gidecek söylemlerine Seyrantepe'deki stüdyoda açıklama yaptı. Varlıer, Los Angeles'a gideceğini ama yerleşme gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara ev aldı!

41 yaşındaki Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara (90 milyon TL) satın aldığı eve taşındı.Jolie'nin aldığı evde 10 banyosu ve spor salonu var.

Angelina Jolie Los Angeles'tan 90 milyon liraya ev aldı!

Boşanan Angelina Jolie-Brad Pitt arasında sular durulmuyor. Jolie, çocuklarının babalarını görmeleri için Pitt'in yakınına taşındı. ABD'li oyuncu Jolie, Los Angeles'taki ev için 90 milyon lira ödedi.

EVA'nın ekonomide Nisan 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 41. sayısını yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

Marilyn Monroe'nun Los Angeles'taki evi satılıyor!

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun 36 yaşında hayatını yitirdiği Los Angeles'taki İspanyol tarzındaki ev satılıyor. 4 yatak odası ve 3 banyosu bulunan ev 6.9 milyon dolar karşılığında (yaklaşık 24 milyon 639 bin TL) yeni sahibine kavuşacak.

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev aldı!

Müzisyen çift Beyonce ve Jay Z, Los Angelas'ın Bel Air kentinden 120 milyon dolara malikane aldı. 8 odalı, 4 havuzlu ev baştan aşağı donatıldı.

Los Angeles'taki altından malikane satışa çıktı!

ABD'nin Los Angeles kentinin Beverly Hills'te bölgesinde altından malikane 100 milyon dolara satışa çıkıyor. Evi alacak kişi altın kaplama olan Lomborghini Aventador Roadster ile Rolls-Royce Dawn arabanın da sahibi olacak.

Kris Jenner'ın Los Angeles'taki evi satılıyor!

Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satılıyor. Aslında Kris Jenner'a ait olan ev 9 milyon dolara satışa çıkarıldı. Emlakçılar, ve değerinin üstünde teklifler geldiğini söyledi.

Eva Longoria Los Angeles Haberi

Eva Longoria Los Angeles

Ünlü oyuncu Eva Longoria,  Los Angeles'ın ünlü Hollywood Tepesi'nde bulunan evini 1.3 milyon dolar karşılığında elinden çıkardı. 1924 yılında inşa edilen evi 2005 yılında 1.15 milyon dolar karşılığında satın alan Longoria, böylece satıştan küçük de olsa pay çıkartmayı başardı.


Geçen yıl Meksikalı iş adamı Jose Antonio Baston'la evlenen Longaria, düğünün ardından eşinin malikanesinde yaşamaya...