29 / 04 / 2024

Eval Park eval inşaat satılık

Eval Park eval inşaat satılık

Eval Park Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 43 bin metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselecek.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Eval İnşaat'a iflas davası açıldı!

2004 yılında Beylikdüzü’nde kurulan Eval İnşaat hakkında Medet Anlı tarafından iflas davası açıldı. Davanın yargılaması 30 Aralık 2020 günü saat 09:55'e bırakıldı.

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Eval Park basın toplantısı 26 Mayıs'ta!

Esenkent'te Eval İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Eval Park basın toplantısı 26 Mayıs Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Eval İnşaat Eval Park teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 250 bin TL'den başladığı Eval Park projesi 43 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Eval İnşaat Eval Park teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi.

Eval Park Bahçeşehir!

Eval Park Bahçeşehir projesi 43 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Eval Park Bahçeşehir Evleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Eval İnşaat Bahçeşehir'de yeni projeye imza atacak!

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul'un sürekli değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor.

Eval'dan Bahçeşehir'e 870 konutluk yeni proje!

Eval inşaat, istanbul'un iyi değer kazanan bölgelerinden Bahçeşehir'de bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Satışa sunulacak Aplus kategorisindeki proje; 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak.

Eval İnşaat Bahçeşehir'de projeye başlıyor!

Eval İnşaat'ın Bahçeşehir'de 43 bin metrekare alan üzerinde yükselecek yeni projesinin 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacağını söyleyen Eval inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas,proje hakkında bilgi verdi.

Eval İnşaat'ın A plus projesi Eylül'de başlayacak!

Eval inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas, bölgenin en büyük yatırımlarından birine imza atacaklarını belirtti. Projenin Eylül ayında başlanması planlanıyor.

Eval İnşaat’tan Bahçeşehir’e A Plus bir proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, 3’üncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konum

Eval İnşaat'tan Bahçeşehir'e 870 konutluk A plus proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konumlanıyor.

Eval Park eval inşaat satılık Haberi

Eval Park eval inşaat satılık

Eval Park Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilecek Eval Park Konutları'nın inşaat çalışmalarının Eylül ayı sonunda başlaması öngörülüyor. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Eval Park Bahçeşehir Evleri 43 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.


Eval İnşaat imzası taşıyan Eval Park Evleri fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 870 adet daire ve 20 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Bahçeşehir Eval Park satış ofisi 

Telefon: 0212 876 20 11

Web: www.evalpark.com

Özge...