19 / 05 / 2024

evdekifirsat.com idilia projesi

evdekifirsat.com idilia projesi

Bitmiş gayrimenkul satışında fırsat ödeme planları ile yatırımcı ve oturumculara sektörde farklı bir model sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 yeni proje ekledi.

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesi kura sonucu 31.01.2018!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesi kura sonucu 31.01.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesi kura sonucu 31.01.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

İşte Kanal İstanbul Projesi güzergahındaki ilçelerin konut fiyatları!

Kanal İstanbul Projesi güzergahındaki ilçelerin konut fiyatları sahibinden.com tarafından açıklandı.  Kanal İstanbul Projesi bölgedeki gayrimenkul piyasasını canlandırdı. 

Ailelere hitap eden 19 konut projesi!

Emlakkulisi.com okurları için stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin olmadığı konut projelerini derledik. İşte ailelere hitap eden 19 konut projesi...

7 maddede site işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site işletme projesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

TOKİ Gödene Mahallesi emekli projesi 2+1 kura sonucu!

TOKİ Gödene Mahallesi emekli projesi 2+1 kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Gödene Mahallesi emekli projesi 2+1 kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Ev alana 'üste para' veren kampanya başvuruları!

Evdekifirsat.com, ev sahibi olmakta kolaylık sağlıyor. Evdekifirsat.com'dan daire alındığında aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediliyor. Ev alana 'üste para' veren kampanya başvuruları detaylı bir şekilde haberimizde yer alıyor.

Ev alana üste para veren projeler hangileri?

Evdekifirsat.com tarafından Ev alana "üste para" dönemi başladı. Kampanyadan yararlanabilmek için Evdekifirsat.com sitesi üzerinde daire almak gerekiyor. Peki ev alana üste para veren projeler hangileri?

Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştiriyor. Evdekifirsat.com ev alana aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor. Peki, Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirerek ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor. Peki, Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?

Evdekifirsat.com’dan ev alana 'Üste Para' veriliyor!

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirerek ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor.

Evdekifirsat.com ile ev alana üste para devri 9 Mart’ta başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe yeni bir kampanya başlıyor. 100 markalı proje ve 10 bin konutu kapsayan yeni modelde ev alana üstüne para verilecek kampanya 9 Mart’ta başlayacak.

Evdekifirsat.com ile ev alana üste para devri başlıyor!

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirmeye devam ediyor. Evdekifirsat.com’un portföyündeki markalı konutlardan ev alacaklar için “Üste Para” devri başlıyor. Hem ev sahibi olmak hem de “Üste Para” almak isteyenler Evdekifirsat.com’u ziyaret ediyor.

evdekifirsat.com idilia projesi Haberi

evdekifirsat.com idilia projesi

Bitmiş gayrimenkul satışında fırsat ödeme planları ile yatırımcı ve oturumculara sektörde farklı bir model sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 yeni proje ekledi.


Tem Vitrin ve Sultanbeyli İdilia Projelerinde Peşinat Yok, evler 2016 teslim

Projelerin lokasyon avantajı olarak öne çıkan özelliklerinde Sultanbeyli İdilia projesi Ataşehir ve Sabiha Gökçen’e 10 dakik proje 3. köprü Paşaköy bağlantı yoluna ise 5 dakika yakınlıkta. Evdekifirsat.com Sultanbeyli’de yükselen İdilia projesinde Peşinat Yok, 120 ay taksitle, yılda bir kere şirket bünyesinde gerçekleşen sabit ara ödemeler yer alıyor. 1+1 evlerin aylık taksitleri 1.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İdilia projesi Sultanbeyli’de planlanan metro durağına ise sadece 1 dakika yürüyüş mesafesinde olacak. 


Proje 2016 yılında teslim

İstanbul’un en önemli iş ve ticaret merkezi olan Maslak – Levent...