28 / 04 / 2024

Evdekifirsat.com ödeme

Evdekifirsat.com ödeme

Evdekifirsat.com ev almayı düşünenler için cazip seçeneklerde bulunmaya ve portföyünü genişletmeye devam ediyor. Bahçeşehir ve Halkalı'da ev almayı düşünenler için bir fırsat başlattı..

Hangi hisselerin temettü verimi beklentisi yüksek? İşte o hisseler ve ödeme tarihleri...

297,7 bin takipçili Temettü Hocam, https://twitter.com/temettuhocam X sosyal medya hesabından, hisselerin temettü verimi beklentisi ile ilgili bir paylaşımda bulundu.  İşte o hisseler ve ödeme tarihleri... 

Enpara.com’da 50 bin TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi!

Müşterilerine düşük faizli kredi kampanyaları düzenleyen enpara.com, son olarak 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisini yüzde 1.62’ye kadar düşen faiz oranlarıyla kullandırıyor. Aylık 2.651 TL’den başlayan taksitlerle geri ödeme imkanı bulunuyor.

Ev alana 'üste para' veren kampanya başvuruları!

Evdekifirsat.com, ev sahibi olmakta kolaylık sağlıyor. Evdekifirsat.com'dan daire alındığında aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediliyor. Ev alana 'üste para' veren kampanya başvuruları detaylı bir şekilde haberimizde yer alıyor.

Ev alana üste para veren projeler hangileri?

Evdekifirsat.com tarafından Ev alana "üste para" dönemi başladı. Kampanyadan yararlanabilmek için Evdekifirsat.com sitesi üzerinde daire almak gerekiyor. Peki ev alana üste para veren projeler hangileri?

Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştiriyor. Evdekifirsat.com ev alana aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor. Peki, Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirerek ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor. Peki, Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?

Evdekifirsat.com’dan ev alana 'Üste Para' veriliyor!

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirerek ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor.

Evdekifirsat.com ile ev alana üste para devri 9 Mart’ta başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe yeni bir kampanya başlıyor. 100 markalı proje ve 10 bin konutu kapsayan yeni modelde ev alana üstüne para verilecek kampanya 9 Mart’ta başlayacak.

Evdekifirsat.com ile ev alana üste para devri başlıyor!

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirmeye devam ediyor. Evdekifirsat.com’un portföyündeki markalı konutlardan ev alacaklar için “Üste Para” devri başlıyor. Hem ev sahibi olmak hem de “Üste Para” almak isteyenler Evdekifirsat.com’u ziyaret ediyor.

Evvel İstanbul'un yüzde 95'i satıldı!

EYG Grup, yeni inşaatlara hazırlanırken, evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi.

EYG Grup basın toplantısı 2 Şubat'ta!

EYG Grup, Evdekifirsat.com’un fark yaratacak yeni projesini paylaşmak üzere 2 Şubat Perşembe günü EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla toplantı düzenleyecek.

EYG Grup, 2017'de 200 projeyi satışa çıkaracak!

EYG bünyesinde bulunan ve markalı konutların buluşma noktası haline gelen Evdekifirsat.com yeni yılda 200 projeyi satışa çıkaracak.

Evdekifırsat.com'dan ev alana beyaz eşya hediye!

Evdekifırsat.com, Anneler Günü kampanyasıyla portföyünde yer alan projelerden ev sahibi olanlara beyaz eşya hediye ediyor. Evdekifırsat.com herkese peşinatsız ve uygun ödeme koşullarıyla hemen evini teslim ediyor.

Evdekifirsat.com ödeme Haberi

Evdekifirsat.com ödeme

Evdekifirsat.com ev almayı düşünenler için cazip seçeneklerde bulunmaya ve portföyünü genişletmeye devam ediyor. Bahçeşehir ve Halkalı'da ev almayı düşünenler için bir fırsat başlattı. Buna göre, 31 Mayıs'a kadar farklı konseptteki projelerde peşinat ödemeden, hemen teslim ev sahibi olunabilecek. Üstelik 1 +1 evler 1,290 lira, 2 + 1 evler 1,790 liradan başlayan aylık taksitlerle. Bahçeşehir ve Halkalı'da yerleşmiş düzeni, peyzaj alanları sosyal ve spor olanaklarını bir arada sunan markalı konut projelerinde 1 +1 'den villa tipi eve kadar farklı alternatifleri seçmek mümkün. Fırsat ödeme planları ve kampanya dönemlerine özel ödeme planlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sunulan fırsatları yakalamak için evdekifirsat.com ziyaret...