02 / 05 / 2024

Enpara.com’da 50 bin TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi!

Enpara.com’da 50 bin TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi!

Müşterilerine düşük faizli kredi kampanyaları düzenleyen enpara.com, son olarak 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisini yüzde 1.62’ye kadar düşen faiz oranlarıyla kullandırıyor. Aylık 2.651 TL’den başlayan taksitlerle geri ödeme imkanı bulunuyor.



Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine ve bankanın yeni müşterisi olacak kişilere uygun faizli kredi kampanyaları hayata geçiren Enpara.com, son olarak başlattığı yeni kampanyasıyla 50 bin TL’ye kadar krediyi yüzde 1.62 faiz oranıyla tahsis ediyor.

 

AYLIK 2.651 TL TAKSİTLE

Örnek ödeme planına göre 50 bin TL ihtiyaç kredisini 1.62 TL faiz oranıyla çeken bir kişi aylık ödemesinde 2.651 TL taksit öderken, toplam ödenecek faiz ise 13.625 TL’ye geliyor.

Enpara.com’da 50 bin TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi!

Kredi çekerken kolaylık sağlanan kampanya kapsamında, eğer enpara.com müşterisiyseniz, hiçbir belge istemeden, kefil veya teminata ihtiyaç duyulmadan kredi başvurusu yapılabiliyor.

Enpara.com müşterisi olmayan, ancak bankadan kredi kullanmak isteyenler, sadece müşteri kaydı yapılırken ehliyet, nüfus cüzdanı ya da pasaport ile başvurması halinde işlemlerini kolayca tamamlıyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön