17 / 05 / 2024

Enpara.com’da 50 bin TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi!

Enpara.com’da 50 bin TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi!

Müşterilerine düşük faizli kredi kampanyaları düzenleyen enpara.com, son olarak 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisini yüzde 1.62’ye kadar düşen faiz oranlarıyla kullandırıyor. Aylık 2.651 TL’den başlayan taksitlerle geri ödeme imkanı bulunuyor.



DOSYA MASRAFSIZ KREDİ

Yine kredi çekerken sigorta masraflar konusunda ise sadece ihtiyaç kredisi çekerken hayat sigortası da yapılması gerekiyor. Enpara müşterisi olanlar ayrıca ihtiyaç kredisi çekerken dosya masrafı da ödemiyor.

 

KAMPANYA ŞARTLARI

Hazırlanan prosedüre göre, Enpara.com İhtiyaç Kredisi çekmek isteyenler, 1-12 ay taksite kadar yüzde 1,47 faiz oranından, 13-24 ay arası taksitlerde yüzde 1,62 faiz oranı ile, 25-36 ay taksite kadar yüzde 1,98 faiz bedeliyle yararlanma imkanı sunuluyor.

Başvuranın kredi başvuru skorunuza göre faiz oranı değişebilirken, piyasa şartlarına bağlı olarak, faiz oranları değişiklik arz edebiliyor.

Enpara.com İhtiyaç Kredisi çekmek isteyenler, krediyi en az 1.000 TL, en fazla 100.000 Türk lirasına kadar 1 aydan 36 aya kadar  değişen vadelerle kullanabiliyor.

 Enpara.com’da 50 bin TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi!

Dosya masrafı bulunmayan Enpara.com İhtiyaç Kredisi'ni çekebilmek için banka şubesine kadar gitmek gerekmiyor.

Kredi başvurusu yaparken belge, kefil ya da teminat ibraz etmek gerekliliği bulunmazken, HangiKredi finansal ürünlerin karşılaştırılması ve başvuruların kullanıcılar tarafından bankalara yapılması konusunda destek olunuyor.

Verilen faiz oranı, başvuranın kredi notuna ve sigorta kullanım durumuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.

Grundig 8 kiloluk çamaşır makinesi özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Carrefoursa’dan yenilenmiş iPhone kampanyası! Yüzde 5 indirimli!

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Ev sahiplerinden ‘yok artık’ dedirten hamle! Artık açık artırma ile kiralıyorlar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön