27 / 04 / 2024

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT'tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT'tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

Seçimlerden önce mart ayında yüzde 23 seviyelerinde olan taşıt kredileri geçen hafta yüzde 46,399 seviyesine ulaştı. Taşıt kredileri tavan yaparken araba almak isteyenler için CUPRA ve SEAT'tan 300 bin liraya kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı haberi geldi.



Merkez Bankası'nın faizleri yükselmesi ile İhtiyaç kredisinden taşıt kredisine kadar faiz oranları zirve seviyelere ulaştı. Özellikle taşıt kredisi faizleri yüzde 47,58 seviyesine yükselmesi ile 20 yılın zirvesini gördü. Bu oranlar, araba almak isteyenleri etkiledi. Hal böyle olunca araba almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının kampanya ve indirimlerini takip etmeye başladı. 

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

CUPRA VE SEAT'TAN TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

CUPRA ve SEAT markaları Türkiye’de satışa sunduğu bazı modelleri için Ekim ayına özel taşıt kredi kampanyası başladı. 

CUPRA’nın SUV modeli CUPRA Formentor 1.5 TSI  versiyonu 1 milyon 756 bin TL'den; markanın bir diğer dinamik SUV modeli olan CUPRA Ateca ise 1 milyon 850 bin TL'den başlayan satış fiyatı ile sunuluyor. 

Markanın CUPRA Leon da 106 bin TL tavsiye edilen indirim avantajıyla, 1 milyon 534 bin TL’den başlayan kampanyalı satış fiyatı ile bayilerde yerini aldı.

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

300 BİN LİRAYA KADAR DÜŞÜK FAİZ FIRSATI!

Tüm CUPRA Yetkili Satıcıları’nda Ekim ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında tavsiye edilen indirim avantajlarına ek olarak CUPRA ayrıcalığını yaşamak isteyenler için 300 bin TL’ye 12 ay vadede aylık yüzde 1,79 faiz oranıyla bireysel başvurularda taşıt kredisi kullanma imkanı bulunuyor. 

Ekim ayı sonuna kadar devam edecek kampanyada SEAT’ın Leon 1.5 FR versiyonu 110 bin TL indirim avantajıyla 1 milyon 360 bin TL’den başlayan kampanyalı tavsiye edilen satış fiyatıyla alınabiliyor.

Ayrıca, SEAT Ateca modeli, 99 bin 500 TL’ye varan tavsiye edilen indirimle 1 milyon 515 bin 500 TL’den;SEAT Tarraco modeli de 197 bin 500 TL’ye varan indirimle 1 milyon 782 bin 500 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatıyla sunuluyor.

Tüm SEAT Yetkili Satıcıları’nda geçerli olan kampanya kapsamında tavsiye edilen indirim avantajlarına ek olarak 300 bin TL’ye 12 ay vadede aylık yüzde 1,79 faiz oranıyla bireysel başvurularda uygun ödeme imkanı da yer alıyor.

Araba almak isteyenlere müjde! Bu otomobil markaları 600 bin liranın altında! Satış rekoru kıracak..

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99'dan başlayan imkanlarla...

Geri Dön