19 / 05 / 2024

evdekifirsat.com portföyü

evdekifirsat.com portföyü

Bitmiş gayrimenkul satışında fırsat ödeme planları ile yatırımcı ve oturumculara sektörde farklı bir model sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 yeni proje ekledi.

TF Varlık Kiralama'dan 300 milyon TL yurtiçi kira sertifikası portföy varlık girişi!

TF Varlık Kiralama'nın ihracını gerçekleştirdiği TRDTFVK52139 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama portföy varlığını 650 milyon TL olarak belirledi!

TF Varlık Kiralama ihracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 3.1 milyar TL oldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yıl sonu gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü yüzde 25 arttı ve 3 milyar 118 milyon 480 bin TL'ye ulaştı.

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 300 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDTFVKE2018 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

TF Varlık Kiralama kira sertifikasının portföy varlığını belirledi!

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 500 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Vakıf GYO'nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde gayrimenkul bulunuyor!

Özgür Karabat, ihale kanunundan istisna tutulan Vakıf GYO’nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde arsa ve gayrimenkul olduğunu belirtti...

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 450 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK12117 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 450 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

TF Varlık Kiralama 100 milyon TL'lik finansmanı portföy varlığı olarak belirledi!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVKA2012 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 100 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 150 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama, TRDTFVKK2010 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

TF Varlık Kiralama'dan kira sertifikası portföy varlığı açıklaması!

TF Varlık Kiralama'nın 16 Mart 2020 tarihinde ihracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Aura Portföy Yönetimi'nin fon fiyatı 1,000588 TL! 

Aura Portföy Yönetimi A.Ş. Konut Alfa Katılım Gayrimenkul Yatırım Fonu, 28 Şubat 2020 tarihi itibarıyla fon fiyatı 1,000588 TL...

360 Proje Pazarlama portföy hacmini 3,5 milyar TL'ye çıkarmayı hedefliyor!

Konut sektörünün tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan 360 Proje Pazarlama, portföy hacmini yıl sonunda 3,5 milyar TL'ye çıkarmayı hedefliyor.

TF Varlık Kiralama'dan kira sertifikası portföy varlığı açıklaması!

TF Varlık Kiralama'nın 18 Şubat 2020 tarihinde ihracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

evdekifirsat.com portföyü Haberi

evdekifirsat.com portföyü

Bitmiş gayrimenkul satışında fırsat ödeme planları ile yatırımcı ve oturumculara sektörde farklı bir model sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 yeni proje ekledi.


Tem Vitrin ve Sultanbeyli İdilia Projelerinde Peşinat Yok, evler 2016 teslim

Projelerin lokasyon avantajı olarak öne çıkan özelliklerinde Sultanbeyli İdilia projesi Ataşehir ve Sabiha Gökçen’e 10 dakik proje 3. köprü Paşaköy bağlantı yoluna ise 5 dakika yakınlıkta. Evdekifirsat.com Sultanbeyli’de yükselen İdilia projesinde Peşinat Yok, 120 ay taksitle, yılda bir kere şirket bünyesinde gerçekleşen sabit ara ödemeler yer alıyor. 1+1 evlerin aylık taksitleri 1.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İdilia projesi Sultanbeyli’de planlanan metro durağına ise sadece 1 dakika yürüyüş mesafesinde olacak. 


Proje 2016 yılında teslim

İstanbul’un en önemli iş ve ticaret merkezi olan Maslak – Levent...