17 / 05 / 2024

Evdekifirsat.com Üste Para

Evdekifirsat.com Üste Para

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirerek ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Akbank'tan müjde! CarrefourSA’da 100 TL’ye varan chip-para hediye! Başvuran hemen faydalanacak!

Bankaların kampanyaları devam ederken Akbank'ta güncel kampanyasını duyurdu. Akbank Kart’a özel CarrefourSA ve carrerfoursa.com’dan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para , 1.500 TL ve üzeri alışverişinize ise 100 TL chip-para kazanma fırsatı başladı.

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

Kolaymama.com’dan “Bonus paket” kampanyasında yüzde 30’lara varan indirim fırsatları! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Can dostunuzun her türlü ihtiyacını yüzde 30’lara varan indirimle almak varken niye daha fazla para ödüyorsunuz. Kolaymama.com düzenlediği kampanyalarla sizin cebinizi, hayvan dostunuzun midesini mutlu ediyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Bizimtoptan.com.tr’de Axess Kartlılara özel kampanya! 150 TL chip-para kazanma fırsatı…

Bizimtoptan.com.tr’de Axess kartlılara özel bir kampanya başladı. 30 Eylül’e kadar devam edecek kampanya kapsamında bizimtoptan.com.tr’de tek seferde yapacağınız 70 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para, 2500 TL ve üzeri alışverişlere ise 150 lira chip-para hediye edilecek.

A101.com.tr'de Axess Kart ile Ödemelerde Büyük Fırsat! 75 TL Chip-Para hediyesi

www.A101.com.tr, Eylül ayına özel yeni bir kampanya başlattı. A101’in internet sayfasında 1 Eylül – 15 Eylül tarihleri arasında Axess ile 750 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ilk alışverişe özel 75 TL chip-para kazanacak.

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye'de en çok tercih edilen kripto paralar...

Kripto paralar içinde en popüleri Bitcoin. Öyle ki yatırımcısı anbean bitcoin son dakika yorumlarını takip ediyor. Kripto paralar en az döviz kadar takipçi toplayınca hakkındaki araştırmlar da önem kazanıyor. Bitci.com ve Future Bright'ın yaptığı bir araştırma, Türkiye'deki kripto para sektörüne ili

Danimarka eksi 0.5'lik faizle konut kredisi veriyor!

Danimarka'nın üçüncü büyük bankası olan Jyske Bank, eksi 0.5'lik faizle konut kredisi sunmaya başladı. Bu, bankanın borç alana üste para ödemesi gibi bir anlama geliyor.

Aracılar Kulübü emlakçılardan para almadan para kazandıracak! 

Tapu.com tarafından geliştirilen ‘Aracılar Kulübü’ sayesinde emlakçılar, uygun fiyatlı kurumsal portföylerin satışına aracılık ederek gelir elde edebilecek. Türkiye’de ilk defa emlakçılardan para almadan onlara para kazandırmayı hedefleyen platformda paylaşılmaya hazır 8 milyon TL gelir imkanı var.

Evtiko ile evini satana iki günde tiko para!

İşadamı Sina Afra'nın yeni dijital platformu 'evtiko.com' evini satmak isteyene iki günde tiko para veriyor.

Ev alana 'üste para' veren kampanya başvuruları!

Evdekifirsat.com, ev sahibi olmakta kolaylık sağlıyor. Evdekifirsat.com'dan daire alındığında aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediliyor. Ev alana 'üste para' veren kampanya başvuruları detaylı bir şekilde haberimizde yer alıyor.

Ev alana üste para veren projeler hangileri?

Evdekifirsat.com tarafından Ev alana "üste para" dönemi başladı. Kampanyadan yararlanabilmek için Evdekifirsat.com sitesi üzerinde daire almak gerekiyor. Peki ev alana üste para veren projeler hangileri?

Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştiriyor. Evdekifirsat.com ev alana aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor. Peki, Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

Evdekifirsat.com Üste Para Haberi

Evdekifirsat.com Üste Para

Yepyeni bir iş modeli olarak gayrimenkul sektörüne hizmette bir ilki getiren Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştiriyor. Türkiye’nin en büyük ve prestijli konut üreticilerinden ev alacaklar için “Üste Para” devri başladı. İstanbul’un en seçkin markalı konut projelerinde yer alan konutları avantajlı ödeme planlarıyla sunan Evdekifirsat.com’dan ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediliyor. Hem ev sahibi olmak hem de “Üste Para” almak isteyenler Evdekifirsat.com’u ziyaret ediyor.


Markalı konut projelerinde yer alan konutları peşinatsız avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran Evdekifirsat.com, sektöre kazandırdığı iş modeliyle kullanıcılarına da yepyeni bir hizmet anlayışı sunuyor. Türkiye’nin en büyük ve prestijli konut üreticilerinin hayata geçirdiği yatırım değeri yüksek projeleri portföyünde bulunduran Evdekifirsat.com, bugüne kadar sunduğu avantajlı ödeme planlarının yanı sıra şimdi de ev alanlara...