27 / 04 / 2024

Bizimtoptan.com.tr’de Axess Kartlılara özel kampanya! 150 TL chip-para kazanma fırsatı…

Bizimtoptan.com.tr’de Axess Kartlılara özel kampanya! 150 TL chip-para kazanma fırsatı…

Bizimtoptan.com.tr’de Axess kartlılara özel bir kampanya başladı. 30 Eylül’e kadar devam edecek kampanya kapsamında bizimtoptan.com.tr’de tek seferde yapacağınız 70 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para, 2500 TL ve üzeri alışverişlere ise 150 lira chip-para hediye edilecek.



 Bizimtoptan.com.tr’de Axess kartlılara özel kampanya 1 Eylül’de başladı, 30 Eylül’e kadar devam edecek. Belirtilen tarihler arasında bizimtoptan.com.tr’de tek seferde yapacağınız alışverişlerinize chip-para hediye edilecek. Peki chip-para kazanmak için ne kadarlık alışveriş yapmalısınız?

bizimtoptan.com.tr’de tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde kazanacağınız chip-para miktarı 50 TL olacak. Tek seferde yapacağınız 2500 Türk Lirası alışverişlerinizde ise 150 TL chip-para hediye kazanacaksınız.Kampanyadan faydalanabilmek için neler yapmalısınız sorusunun cevabına gelince; ilk harcamanızdan önce JUZDAN’dan ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamanız gerekiyor.  Hemen Katıl’a tıkladıktan sonra profil alanındaki ‘Kampanyalarınız’ başlığı altında kampanya göründükten sonra katılım sağlamış oluyorsunuz. Kampanyaya katılmak için bir diğer yöntem de SMS…  "BİZİMTOPTAN" yazıp 4566’ya SMS göndermeniz halinde de kampanyaya katılabilirsiniz. 


Geri Dön