01 / 05 / 2024

Axess Kartlılara özel fırsat! 150 TL'ye kadar harcamalarınızı silebilirsiniz

Axess Kartlılara özel fırsat! 150 TL'ye kadar harcamalarınızı silebilirsiniz

 Axess Kart kullanıcıları 30 Eylül 2022 tarihine kadar internet harcamalarını ‘Juzdan'dan ikiye katlanan chip-para ile silebilecekler.  İşte Axess Kart kullananlara özel kampanyanın detayları…



Akbank’tan Axess Kart kullananlara kaybolmayan chip-paralarını 2 kat değerli kullanma fırsatı veren bir kampanya haberi geldi. 


SON TARİH 30 EYLÜL 2022

Axess, müşterilerine chip-paraların daha değerli kullanılması ayrıcalığını sağlayan yeni bir özellik sunmaya başladı. Axess, her yıl yaptığı  'Kaybolmayan chip-para', 'Cebe inen kart' ve 'Chip-para ile Öde' özelliklerinden sonra bu yıl 'Katlanan chip-para' kampanyasını hayata geçirdi.

Axess Kart kullananlar 30 Eylül 2022 tarihine kadar internet harcamalarını ‘Juzdan' platformunda ikiye katlanan chip-para ile silebilecekler.  ‘Juzdan’ platformu üzerinden dönem içinde Axess Kartınız ile yaptığınız internet harcamalarını 2'ye katlanan chip-para ile ödeyebilirsiniz. Biriken chip-paralarınızı kullanmak için dönem içi harcamalarının yanında çıkan “x2 chip-para ile öde” butonunu kullanmanız yeterli olacak. 

CHIP-PARANIZ İKİYE KATLANIYOR, 150 TÜRK LİRASI TUTARINDAKİ HARCAMALARINIZI SİLİYOR

Üstelik de Eylül ayının sonuna kadar birikmiş 75 Türk Lirası chip-para ikiye katlanarak 150 Türk Lirası değerindeki harcamaları da silebiliyor.

Katlanan chip-paralar sadece dönem içi harcamalarda kullanılabiliyor. Axess Kart kullananlara özel bu kampanyaya sadece internetten yapılan harcamalar dahil ediliyor. 

Axess Kart kampanyasına yurt dışı işlemler dahil edilmiyor. 
 

#resim2>


Geri Dön