21 / 05 / 2024

Axess Kartlılara özel fırsat! 150 TL'ye kadar harcamalarınızı silebilirsiniz

Axess Kartlılara özel fırsat! 150 TL'ye kadar harcamalarınızı silebilirsiniz

 Axess Kart kullanıcıları 30 Eylül 2022 tarihine kadar internet harcamalarını ‘Juzdan'dan ikiye katlanan chip-para ile silebilecekler.  İşte Axess Kart kullananlara özel kampanyanın detayları…



SADECE BİR KEZ YARARLANABİLİRSİNİZ

Axess Kartlılara özel katlanan chip-para kampanyası kapsamında bir müşteri en fazla 150 Türk Lirası tutarında harcama silebilir.

Kampanyaya bireysel kartlar ve şahıs şirketlerine ait ticari kartlar da dahildir. Chip-Para kampanyasına Bank'O Card Axess (Odea Bank) ve banka kartları dahil değildir.

Katlanan chip-para özelliğinden yararlanmak isteyen Axess Kart kullanıcıları, ‘Juzdan’ uygulamasını indirerek, biriktirmiş oldukları chip-paraları ile dönem içi internet harcamalarını silebiliyor. Axess Kart kullanmayanlar için de iyi haber var.  Axess Kart sahibi olmayanlar ise ‘Juzdan’ veya Akbank Mobil’den kart başvurusu yaptıktan sonra kartların adresine teslim edilmesini beklemeden cebe inen kartlarıyla ‘Juzdan’ platformundan kampanyalara katılabiliyor, anında alışveriş yapıp, biriken chip-paralarını da ödemelerini silmek için kullanabiliyorlar.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Eylül 2022 tarihinde saat 04.44 saatinde yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,31 Türk Lirası, euro 18,28 Türk Lirası, altının gramı ise 980 Türk Lirası değerinde.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın http://www.axess.com.tr/

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 yeni konut geliyor!

1 dolar 10 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı!

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

 

 


Geri Dön