24 / 07 / 2024

Metro Marketler'de Bankkart'lılara özel dev kampanya!

Metro Marketler'de Bankkart'lılara özel dev kampanya!

Bankkart sahipleri, Metro Marketler'de yapacakları alışverişlerle 300 TL Bankkart Lira kazanma fırsatını değerlendirebilirler.




Metro Marketler, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında Bankkart kullanıcıları, farklı günlerde ve tek seferde yapacakları alışverişlerle toplam 300 TL Bankkart Lira kazanma şansı elde ediyorlar.

Bu kampanya, 3 Ağustos ile 6 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Bankkart sahipleri, kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması, www.bankkart.com.tr veya SMS kanalları üzerinden katılabilecekler. Katılım için Bankkart Mobil uygulaması üzerinden "Kampanyaya Katıl" butonuna tıklanabilir veya "METRO" yazıp 4757'ye SMS gönderilebilir.

Metro Marketler de Bankkart lılara özel dev kampanya!

Kampanya koşullarına göre, Bankkart sahipleri farklı günlerde ve tek seferde yapacakları ilk 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde 150 TL Bankkart Lira kazanacaklar. İkinci 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinde de 150 TL Bankkart Lira kazanımı sağlanacak. Toplamda ise 300 TL Bankkart Lira elde edilebilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar, 15 Eylül 2023 tarihinde yüklenecek ve 31 Ekim 2023 tarihine kadar yalnızca Metro Marketlerde kullanılabilecek. Kampanya dâhilinde kazanılan Bankkart Liraların kullanılmaması halinde ise 1 Kasım 2023 tarihine kadar geri alınacak.

Metro Marketler de Bankkart lılara özel dev kampanya!

Kampanya dahilinde peşin ve gıda dışı taksitli işlemler de değerlendirilmekte olup, Bankkart sahiplerinin işlemlerini Bankkart POS'larından yapmaları gerekiyor. Ancak çuval, karkas et ve kontör alışverişleri, kampanya kapsamına dahil değil.

Metro Marketler, bu kampanya ile Bankkart sahiplerine alışverişlerinde ekstra avantajlar sunarken, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor.

Bankkart sahipleri, bu kampanyayı değerlendirerek Metro Marketlerdeki alışverişlerinde ekstra kazanç sağlayabilirler.

Türkiye'de üretilen telefonlar hangileri?
SON DAKİKA: AZ ÖNCE DEPREM OLDU!
İş Bankası'ndan 10 bin TL müjdesi!
Yapı Kredi emekli promosyonunda en geriden koşup rakipleri geride bıraktı! Banka birincilik tacını taktı!

Geri Dön