04 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan 10 bin TL müjdesi!

İş Bankası'ndan 10 bin TL müjdesi!

İşCep, İş Bankası müşterilerine özel faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sundu. İşte ayrıntılar...



İşCep, İş Bankası müşterileri için özel bir kampanya başlattı. "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliği sayesinde İş Bankası müşterisi olanlar, kredi kartlarıyla faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecekler.

Kampanya detaylarına göre, 01.08.2023 ile 31.08.2023 tarihleri arasında İşCep üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış bireyler, bu özel kampanyadan yararlanabilecekler.

Kampanya kapsamında, faizsiz taksitli nakit avans sadece 3 ay vade için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, kullanacakları taksitli nakit avans tutarını 300 TL ile 10.000 TL arasında belirleyebilecekler. Ancak, kullanılacak tutar kartın kullanılabilir nakit avans limitiyle sınırlı olacak.

 İş Bankası ndan 10 bin TL müjdesi!

İşCep ve Maximum Mobil kanallarından yapılabilecek başvuruların ardından kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, fiziki kartlarını beklemeden %50'sine kadar olan limitleriyle kampanyaya dahil olabilecekler. Bu şekilde, 5.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kullanımı mümkün olacak.

Kampanya, farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda farklı faiz oranlarının uygulandığı birçok avantaj sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, kredi kartı başvuruları onaylandıktan sonra 7 iş günü içinde kampanyaya kaydolabilecekler. Kampanya süresi ise 30.09.2023 tarihinde sona erecek.

 İş Bankası ndan 10 bin TL müjdesi!

Bu özel kampanyadan her müşteri yalnızca bir kez faydalanabilecek. İş Bankası Bireysel ve Ticari Kredi Kartları kampanyaya dahil edilirken, Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart ve KGF Kartları kampanyaya dahil değil.

İşCep, İş Bankası müşterilerine sunduğu bu avantajlı kampanya ile finansal ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Kampanya detayları ve şartları, İş Bankası tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde geçerli olacak.

Müşteriler, İşCep üzerinden kampanyaya katılım sağlayarak, bu özel fırsatlardan yararlanma şansına sahip olacaklar.

SON DAKİKA: 1 saatte peş peşe 5 deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu?
Altın piyasasında her şey ters takla atıyor! Bugün gram altın ne kadar? 20 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!
Dövize yatırım yapanlar nefes bile almadan buraya baksın! Bugün dolar ne kadar, kaç TL? Euro ne kadar?

Geri Dön