07 / 05 / 2024

Evdema showroom

Evdema showroom

Mağazalaşma alanında büyümeyi hedefleyen ve “ Ev Dekorasyon Mağazaları ” konsepti ile eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, Mecidiyeköy showroomunu yenileyerek açılışını yaptı.

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Çankırı'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık showroom!

Çankırı İcra Dairesi Müdürlüğü, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Abdülhalik Mahallesi, 1032 ada, 2 parselde yer alan showroom 6 milyon 750 bin TL'ye icradan satılıyor...

Karmod, Nijerya'nın başkenti Abuja'da showroom açtı!

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

Mamak Siteler Showroom'da sona gelindi!

Mamak’a kazandırılan yatırımlardan biri de Siteler Esnafı için yaptırılan showroom. Samsun Yolu kenarına Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen showroom hem Siteler esnafının yüzünü güldürecek hem de Mamak’ta istihdama katkı sunacak

Çakmak Yapı A.Ş. Showroom 1 Haziran'da açılıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye'deki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom İkitelli'de açılıyor. Bin 600 metrekarelik alana sahip showroom 1 Haziran'da hizmete girecek.

Palmiye Showroom, Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezi’nde açıldı!

Uzman danışmanlar eşliğinde mimarlar, tasarımcılar ve mekanında fark yaratmak isteyenlere hizmet veren Palmiye Showroom, Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezi’nde açıldı.

Ankara Otonomi'nin yapımı tamamlandı!

Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı'nda 375 dönümlük alanda yapımı tamamlanan Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'de 2. el araçlar için 551 showroom, sıfır araçlar için 10 plaza bulunuyor.

Manisa Mesken Yapı Seramiksan Showroom’u açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden, Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet veren Seramiksan’ın showroomlarına Manisa Mesken Yapı da eklendi.

Evdema Maltepe Park'ta mağaza açtı!

İnşaat ve yatırım sektörüne 43 yıl önce Akatlar'da başlayıp, sonrasında şubeleşme çalışmalarıyla 10 mağaza açan Evdema, yoluna devam ediyor. Vitale ev aksesuarı markasıyla yaşam alanlarını renklendirecek.

Kale, Kazablanka'da showroom açtı!

Kale Grubu, Mağrip bölgesinin en önemli kentlerinden Kazablanka'ya showroom açtı. Afrika'da MME (Moroccan Middle East Trading Agency) ile iş birliği yapan Kale Grubu, bu kıtadaki büyük projelerin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Evdema showroom Haberi

Evdema showroom

Mağazalaşma alanında büyümeyi hedefleyen Evdema, yenilenen mimarisi ve genişleyen ürün gamıyla mimarların da içinde bulunduğu yoğun katılımla, yenilenen mağazasının açılışını yaptı. Mevcut ürün gamını en yeni seramik ve banyo ürün grupları ile genişleterek 11 farklı kalem ürüne sahip olan mağaza, yenilenen görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.

Evdema aracılığıyla tüketiciyle buluşan, VitrA, Artema, İntema Mutfak, Villeroy&Boch, Burgbard gibi dünya markalarına ait banyo, seramik, armatür ve mutfak ürün gruplarının yer aldığı Franke, Siemens, Miele, Elica, General Electric ve Blanco ankastre cihaz ürünlerinin sergilendiği showroomda kendi bünyesinde oluşturduğu ev dekorasyon markası Vitale’nin de tüm ürünlerine ulaşmak mümkün.

 Değişen özel mimari tasarımıyla dikkat çeken mağaza, günün değişen alışveriş şartları içerisinde hizmet anlayışının ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Yenilenen mağazanın dinamik çalışma hedeflerine katkısını vurgulayan Ömer Çelik...