15 / 05 / 2024

Evdema vitale

Evdema vitale

2008 yılından bu yana aksesuar, aydınlatma, masa&sandalye ürün gruplarının satış ve pazarlamasını yürüten EVDEMA, Vitale konsept mağazasını ilk defa Arenapark AVM'de hayata geçirdi.

Evdema, Vitale’nin Konsept Mağazasını İSTOÇ'ta açıyor!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, ev aksesuarı markası Vitale Aksesuar’ın yeni mağazasını İSTOÇ'ta açarak, mağaza sayısını 8’e yükseltti.

Evdema Maltepe Park'ta mağaza açtı!

İnşaat ve yatırım sektörüne 43 yıl önce Akatlar'da başlayıp, sonrasında şubeleşme çalışmalarıyla 10 mağaza açan Evdema, yoluna devam ediyor. Vitale ev aksesuarı markasıyla yaşam alanlarını renklendirecek.

EVDEMA Vitale konseptini hayata geçirdi!

2008 yılından bu yana aksesuar, aydınlatma, masa&sandalye ürün gruplarının satış ve pazarlamasını yürüten EVDEMA, Vitale konsept mağazasını ilk defa Arenapark AVM'de hayata geçirdi.

EVDEMA Vitale ile mağazalar zinciri oluşturacak!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren EVDEMA kendi markası olan Vitale ile mağazalar zinciri oluşturmaya başladı. Pazar payını hızla büyüten firma müşterilerine daha yakın olma adına ilk mağazasını Arenapark AVM'de açtı.

Evdema yeni koleksiyonları ile Ideal Home Fuarı'na katılacak!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle fark yaratan EVDEMA, 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Ideal Home Fuarı’nda Vitale Aksesuar, Vitale Masa&Sandalye ve Vitale Aydınlatma Ürünlerinin yeni koleksiyonları ile yer alıyor.

Evdema, Kadınlar Günü'ne özel indirim başlattı!

Evdema, kadınların renkli dünyasını yansıtan aksesuarlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 35 indirim fırsatı sunuyor. 2-8 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya etiketli Vitale aksesuarları kapsıyor.

Evdema UNICERA'da yeni koleksiyonlarını tanıtıyor!

Ev dekorasyonuna getirdiği akılcı çözümlerle dikkat çeken Evdema, UNICERA'da Bauformat'ın, 6 yeni tasarımını, Vitale Parke’nin yeni serilerini ve DU&KA Duvar Kağıdı’nın yeni koleksiyonlarını da görücüye çıkardı.

Evdema'dan Sevgililer Günü'ne özel yüzde 14 indirim!

Evdema, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel kampanyasında, ev kurmaya hazırlanan ve romantizmi evlerine taşımak isteyen sevgililer için Vitale markalı aksesuar ürünlerinde ekstra % 14 indirim fırsatı sunuyor.

Ev Dema'dan Vitale Altın Dünyası'na yüzde 30 indirim fırsatı!

Evdema, 'Haftanın Ürünü' kampanyasında her hafta için belli ürünlerde indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Şubat ayının ilk haftası geçerli olacak kampanyada, etiketli Vitale Altın Dünya Serisi aksesuarları yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor.

Vitale aksesuarlar EVDEMA'da yüzde 30 indirimli!

Evdema, 'Haftanın Ürünü' kampanyasında her hafta için belli ürünlerde indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu hafta boyunca geçerli olacak kampanyada, etiketli Vitale aksesuarlar yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor.

Evdema UNICERA Fuarı'na katılacak!

Evdema, 24-28 Şubat tarihlerinde düzenlenecek UNICERA Fuarı'nda Almanya’nın bir numaralı mutfak markası Bauformat'ın, üstün Alman teknolojisiyle ürettiği stil ve fonksiyonel tasarımlarından oluşan 6 yeni modeli ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Evdema'dan 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, 14 Şubat Sevgililer Günü"ne özel sunduğu ekstra yüzde 14 indirim fırsatıyla dikkat çekiyor.

Yeni yılda EVDEMA ile yenilik yapmanın zamanı!

Küçük dokunuşlarla bile yaşam alanınızın geneline yayılan zevkinizi yansıtacak bünyesinde yer alan markaların yaklaşık 90.000 ürününü satışa sunan Evdema, yeni yıla hazır…Yeni yılda EVDEMA ile yenilik yapmanın zamanı...

Evdema inşaat sektörüne yöneldi!

Çelik ailesi, Evdema markasıyla mağazalaşma atağına geçti. Mağazalaşmada gözünü yurtdışına da çeviren şirket, Duka markasıyla Silivri'de duvar kağıdı üretimine soyunurken, Konya Bozkır'da enerji sektörüne, kentsel dönüşüm ile de inşaat sektörüne yönelecek

Evdema vitale Haberi

Evdema vitale

2008 yılından bu yana aksesuar, aydınlatma, masa&sandalye ürün gruplarının satış ve pazarlamasını yürüten EVDEMA, Vitale konsept mağazasını ilk defa Arenapark AVM'de hayata geçirdi. EVDEMA yönetimi, büyük AVM'lerde yeni şubeler açmak için kollan sıvarken EVDEMA Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik, bu konsepti oluşturmaktaki amacın müşterinin daha kolay ulaşımını sağlamak ve yoğun taleplerin oluşması nedeniyle zincir mağazalarda karar kıldıklarını söyledi. İstanbul' de 8 farklı mağazada evinize dair aradığınızda her şeyi bulduğunuz konsepti ile 90 bin ürün çeşidinin satış ve pazarlamasını yapan Vitale Konsept Mağazası ile de teşhir alanını 2150 metrekareye çıkarıyor. 


Yeni...