17 / 05 / 2024

evden eve üst geçit

evden eve üst geçit

Yüreğir ilçesinde kahvehane işletmeciliği yapan Necmettin Afşin, oğlu Orhan Afşin'i evlendirdi. Afşin, altı kahvehane olan 2 katlı evinin bulunduğu sokağın karşı tarafına da oğluna iki katlı ev yaptırdı. Baba ile oğlun evini ortadan geçen sokak ayırıyordu

Kentsel dönüşüm hızlandı, evden depoya nakliyat dönemi başladı!

Kentsel dönüşüm ‘Evden eve nakliyat' kavramını da değiştiriyor. Evi kentsel dönüşüme giren vatandaş, düşük maliyeti sebebiyle eşyaları için depo kiralamaya başladı. Depoların aylık kirası ise 4 bin TL'den başlıyor.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Ev satın alırken tapuda bunlara dikkat ediyor musunuz? İşte tapuda dikkat edilmesi gereken detaylar!

Ev satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de tapuyu incelemektir. Tapu özellikleri evden eve değiştiği için her bir ayrıntıyı incelemek gerekiyor. İskanının olup olmaması ve tapu türü bu noktada öne çıkıyor. İşte ev sahiplerinin tapuda dikkat etmesi gereken önemli noktalar…

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Tuba Büyüküstün Paris'ten satın aldığı eve ne kadar ödedi?

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Paris'ten bir ev satın aldığı iddia edilmişti. St. Germain semtinde bulunan evin fiyatı ise ortaya çıktı.

RE/MAX'tan evden eve nakliyat hizmeti!

1973'te kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumlardan biri konumunda bulunuyor. 97 ülkede yaklaşık 6 bin 500 franchise ofisi ve 100 bine yakın gayrimenkul danışmanı var. 

Tuba Büyüküstün Caddebostan’a taşındı!

Oyuncu Tuba Büyüküstün, kızları Maya ve Toprak ile Caddebostan’da yeni bir eve taşındı. Büyüküstün'ünün yeni evinin kirası aylık 5 bin TL.

Apartmanlara nakliyat kriterleri!

Apatrmanlara “evden eve nakliyat” işlerini kolaylaştırmak için ilginç kriterler geliyor. Bakanlığın hazırladığı düzenlemeye göre eşya taşınması sırasında gerekli manevra alanının sağlanması için bazı önlemler alınacak.

Yeni aldığım evden kiracı çıkmıyor ne yapmalıyım?

Bir ev satın aldığınızı ancak içinde kiracının olduğunu düşünelim. Sizin de bu eve ihtiyacınız varken kiracı çıkmıyor ve "Yeni aldığım evden kiracı çıkmıyor ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Haciz memuru evden eşya alabilir mi?

Borçlunun borcunun ödememesi durumunda alacaklı borcun tahsili için icra talebinde bulunması ve İcra memurlarıyla eve gelinmesine haciz deniyor.Peki,haciz memuru evden eşya alabilir mi?

Kiracının eve zarar vermesi!

Konutunuzu kiraya verdiğinizi ve kira süresinin bitmesi ile evden çıkan kiracının eve zarar verdiğini düşünelim. Kiracının eve zarar vermesi durumunda, bu zarar nereden karşılanıyor? İşte yanıtı...

Modoko'dan stüdyo daireleri genişletecek 10 öneri!

Küçük bir eve sığmaya çalışıyorsanız, bazı akıllı adımlarla kendinize ferah ve işlevsel bir mekan yaratabilirsiniz. Mobilyada tasarım öncüsü MODOKOdan son zamanlarda en çok tercih edilenler arasında yer alan stüdyo dairelerin dekorasyonu için 10 pratik

Hasan Yaşar kurduğu siteyle ev taşınmasını kolaylaştırdı!

Türkiye'de yılda 1 milyon kişinin evden eve taşıma gerçekleştirmesi ve bu tür nakliyatlarda taşıma kararı ile birlikte sorunlar yaşanması girişimcilere yeni iş fikri verdi...

evden eve üst geçit Haberi

evden eve üst geçit

Adana'da bir kişi, daha kolay gidip gelmek için kendi evi ile oğlunun evi arasındaki sokağa üst geçit yaptırdı.


Yüreğir ilçesinde kahvehane işletmeciliği yapan Necmettin Afşin (51), oğlu Orhan Afşin'i (24) evlendirdi. Afşin, altı kahvehane olan 2 katlı evinin bulunduğu sokağın karşı tarafına da oğluna iki katlı ev yaptırdı.


Baba ile oğlun evini ortadan geçen sokak ayırıyordu. Evleri ayrı olsa da sürekli birbirlerine gidip gelen aileler, hem inip çıkmanın yorucu olması, hem de evin altında kahvehane bulunması nedeniyle soruna çözüm aradı.


Necmettin Afşin'in aklına evden eve üst geçit yapmak fikri geldi. Hemen ustalarla görüşen baba Afşin, fikrini hayata geçirmeye başladı. Afşin 3 bin lira harcayarak evden eve üst geçit yaptırdı. Şimdi Afşin ailesi fertleri çok daha rahat bir şekilde birbirlerine gidip gelebiliyorlar.


3 bin...