30 / 04 / 2024

eve sauna yapma

eve sauna yapma

Rusya'da bir kişi aldığı 3 adet hortum ve kettle (su ısıtıcısı) yardımıyla banyosunu sauna haline getirdi. Kettle'a ve hortumlara toplamda 40 lira ödeyen Rus adam kurduğu düzenek sayesinde kendi evinde sauna keyfi yaşıyor.

Eve haciz gelirse ne alırlar?

Haczin gerçekleşebilmesi için alacaklının İcra müdürlüklerine talepte bulunması gerekiyor. Ödeme emrine rağmen borç ödenmezse hacze gidiliyor. Peki, eve haciz gelirse ne alırlar?

Arsa tapulu eve konut kredisi verilir mi?

Ev sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası olmayan kimseler, bankaların konut kredisi kullanabiliyor. Konut kredisi için bazı koşullar aranıyor. Peki, arsa tapulu eve konut kredisi verilir mi? Verilmez mi?

Carmenta spave sauna kabinleri terapi alternatifleri sunuyor!

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen spave sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla,düşlerdeki dinginliğe ulaştıran terapi alternatifleri sunuyor.

Kaçak eve iskan alınır mı?

Ruhsatsız olarak inşa edilen yapılara iskan verilmiyor. Bu durumda ilgili yapılar "kaçak" niteliği taşıyor. Peki, kaçak binalar için İmar Kanununa göre af var mı? Kaçak eve iskan alınır mı? İşte yanıtı..

Eve su bağlatmak için gerekli evraklar!

Bir ev satın aldığınızı ya da kiraladığınızı düşünelim. Evin kullanılabilmesi için bazı aboneliklerin alınması gerekiyor. Peki, eve su bağlatmak için gerekli evraklar nelerdir? İşte yanıtı..

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.

Koza Havuz Ve Sauna Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Havuz Ve Sauna Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Raife çiçek tarafıdan 20 bin TL sermaye ile 22Haziran 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Köydeki eve kredi verilir mi?

Konut kredisi, Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, köydeki eve kredi verilir mi?

İpotekli eve haciz konur mu?

İpotek, doğmuş veya ileride doğması muhtemel bir borç için bir taşınmaz malın teminat olarak gösterilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ipotekli taşınmazlar hacze konu olabilir mi? İpotekli eve haciz konur mu?

İlk eve yüzde 15 devlet yardımı nasıl alınır?

Konut kredilerinde mecburi olarak yatırılan yüzde 25 peşinatı biriktirmek için açılan her banka hesabına, devlet yüzde 15-20 nispetinde katkıda bulunacak. Peki, ilk eve yüzde 15 devlet yardımı nasıl alınır?

Bir eve iki kişi kredi çekebilir mi?

Mesken satın almak için bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Konut kredisi kullanılabilmesi için kredi kullanacak kişi ve kredi kullanılacak evin aranan koşullara uygun olması gerekiyor. Peki, bir eve iki kişi kredi çekebilir mi?

İnşaat yapma saatleri 2015!

İnşaat çalışmaları, çevrede yer alan yapı sakinlerini rahatsız edici düzeyde olabiliyor. Çevreye verilen rahatsızlığın minimuma indirilmesi için çalışmaların yasal saat sınırları içerisinde yapılması gerekiyor. İşte inşaat yapma saatleri 2015..

eve sauna yapma Haberi

eve sauna yapma


Rusya'da bir kişi aldığı 3 adet hortum ve kettle (su ısıtıcısı) yardımıyla banyosunu sauna haline getirdi. Kettle'a ve hortumlara toplamda 40 lira ödeyen Rus adam kurduğu düzenek sayesinde kendi evinde sauna keyfi...