29 / 04 / 2024

Evgör yaz koleksiyonu

Evgör yaz koleksiyonu

Müşterilerinin beğeni, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda sürekli güncelenen zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Evgör, 2015 yaz koleksiyonuna bahçe mobilya ve aksesuarlarını da ekledi.

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aleksander Dudnık, Evgenııa Dudnık ve Irına Sotnıchenko Oktay ortaklığında kuruldu.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Derimod’dan kaçırılmayacak kampanya! Efsane başladı

Derimod’un efsane kampanya başladı! Eski deri ceketini getir, anında kasada 1000 TL indirimle yenisini götür. Yazın bitişi sonbaharın yavaş yavaş gelmesiyle birlikte deri ceketler ve hırkalar da ufak ufak kaldırıldıkları dolaplardan çıkmaya başladı.

Emekliler müjde! Bayram ikramiyesi 4 bin lira olacak! 

Emeklilerin beklediği müjdeli haberi Gazete Vatan'ın yazarı Mert Nayır verdi. Mert Nayır yazısında emekli vatandaşların bayramda alacağı ikramiyelerin detaylarını tek tek açıkladı. Peki emekli vatandaşlar bayramda ne kadar ikramiye alacak? İşte ayrıntılar. 

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Ya Kanal Ya İstanbul Koordinasyonu Çevre Düzeni Planı’ndaki değişikliğe itiraz etti!

Ya Kanal Ya İstanbul Koordinasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Çevre Düzeni Planı’nda yaptığı değişikliğe itiraz etti. Bir araya gelen yurttaşlar "Kanala değil, depreme bütçe" pankartı açarak "Rant ve talan projesi", "Kanal İstanbul'a hayır" yazılı pankartlar taşıdı...

Konut satışları 2020’de yükselecek!

Gayrimenkul sektörüne ilişkin 2020 yılı öngörüleri ile beklentilerini paylaşan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı, “2020’de konut satışları yükselecek” dedi.

Değerli Konut Vergisi'yle lüks segment evlerin fiyatları düşecek!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı, "Lüks segment sayılan bu evlerin fiyatları vergiden etkilendiği miktarda düşecek. Mesela 5 milyon TL  değerindeki bir ev, geri ödemesi, yüksek konut vergisi ödemeleri sonunda 375 bin TL’lik bir kayba uğrayacak" dedi...

Deprem ekonomiyi de sarsacak!

Beklenen büyük depremin çok sayıda can ve mal kaybına yol açacağını belirten Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı, ülke ekonomisine etkisinin ise telafi edilemez ölçülere varacağını söyledi...

Konut sektörü canlanacak!

İstanbul’da gayrimenkul piyasasının mevcut durumunu değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı, "Konut sektörü canlanacak, uzun vadede kazandıracak" dedi...

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Cotton Box Denizli'yi dünyaya tanıtacak!

Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden Cotton Box, Denizli'yi dünyaya tanıtmak için çalışıyor. Firma, 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda 'Gelenekten Geleceğe' konseptiyle kültürel değerlerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyor.

Kararname bekleyen kamu müteahhitleri, temsili cenaze namazı kıldı!

Adana'da 7 aydır fiyat farkı ve tasfiye kararnamesi bekleyen kamu müteahhitleri, ’Fiyat farkı ve tasfiye kararnamesi bekleyen kamu müteahhitliği ölmüştür’ yazılı tabutun önünde temsili cenaze namazı kıldı.

Evgör yaz koleksiyonu Haberi

Evgör yaz koleksiyonu


Müşterilerinin beğeni, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda sürekli güncelenen zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Evgör, 2015 yaz koleksiyonuna bahçe mobilya ve aksesuarlarını da ekledi. Dış mekana uygun olarak, sağlıklı ve dayanıklı malzemelerden üretilen salıncak, şezlong, tabure, sehpa, koltuk, hamak, kanepe, yemek masası takımı ve oturma grubu gibi farklı tasarımların yer aldığı koleksiyonda fiyatlar 110 TL ile 15 bin TL arasında değişiyor. 


Havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ve balkonlar da şenlenmeye başladı. Bahçesindeki eski mobilyaları yenilemek isteyenler ya da balkonlarına yeni mobilya almayı düşünenler, Evgör’ün 2015 yaz koleksiyonunda yerini alan dış mekan ürünlerine göz...