04 / 05 / 2024

Evidea Bursa mağazası nerede

Evidea Bursa mağazası nerede

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Ebebek, 180. mağazasını Bursa Erikli’de hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 180. mağazasını Bursa Erikli’de hizmete açtı...

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Silk and Cashmere Bursa'daki ilk mağazasını açtı!

Her sezon yarattığı özgün koleksiyonlarla moda severlerle buluşan Silk and Cashmere, Bursa'daki ilk mağazasını açtı.

Hobix yeni mağazasını Korupark AVM’de açtı!

Türkiye’deki kişisel ve kaliteli hobi ürünlerini sergileyerek bu konseptte ilk mağazasını Mall of İstanbul’da açan Hobix, büyümeye devam ediyor. 4 binden fazla ürünün sergilendiği Hobix’in yeni mağazası Bursa’da Korupark AVM’de açıldı.

Decathlon, Bursa mağazası için kolları sıvadı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon Bursa’da açacağı mağazanın yerini belirlemek için online bir anket başlattı

Bursa Korupark AVM'de Paşabahçe mağazası açıldı!

Tüketicilerin gönlünde taht kuran perakende zinciri Paşabahçe Mağazaları, Bursa Korupark Alışveriş Merkezi' nde yeni mağazasını hizmete açtı.

Decathlon Türkiye'de 10'uncu mağazasını açtı!

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı. Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak.

Evidea Bursa mağazası nerede Haberi

Evidea Bursa mağazası nerede

2019 yılında gerçekleşen yeni ortaklık yapısı sonrasında altyapısal çalışmalarını tamamlayan ve e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri yapısıyla da müşterileriyle buluşan Evidea, yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. 

Capital'de yer alan habere göre, 7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak.