27 / 04 / 2024

Evim Şahane şartları

Evim Şahane şartları

Dolandırıcıların yeni yöntemi Kanal D’de yayınlanan “Evim Şahane” programının ismini kullanmak oldu. “Evinizi yenileyeceğiz” diyerek hane başı 150 lira para talep eden şebeke, ülke çapında birçok insanı mağdur etti.

Düşük faizli konut kredisinde son durum nedir? 1.20 faizli ilk evim kampanyası başvuru şartları!

Ev almak isteyen birçok vatandaşın merakla beklediği 1.20 faizli ilk evim kampanyası ile ilgili olarak "Konut kredilerinde kredi değer oranı tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının en az bir konutu varsa yüzde 75 azaltılarak yapılacak.

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

Yeni evim konut kredisini kimler alabilir? Yeni evim konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

Yeni evim konutu kredisi, ilk kez ev sahibi olacak kişilerin gündeminde yer alıyor. Ev almayı düşünenler işte yeni evim konut kredisine dair detaylar!

Yeni Evim Kampanyası için 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

 Yeni Evim Kampanyası için 0.69 faizli konut kredisi işlemleri bankalar marifetiyle yapılacak. Peki 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Yeni Evim Kampanyası'nda rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim kampanyası kapsamında yer alan bazı şartlar vatandaşları zorluyor. Rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Yeni Evim kampanyasına başvuracak memurlar dikkat! Hemen bu habere göz atın!

Orta gelirlilere yönelik olarak geçtiğimiz günlerde duyurulan konut kampanyası "Yeni Evim" 16 Ocak tarihinde devreye girecek. Peki Yeni Evim kampanyasının şartları neler? Yeni Evim kampanyasına başvurmak isteyen memurlar hemen bu habere göz atın...

TOKİ İlk Evim projesi başvuru şartları 2022! İlk Evim E-Devlet başvuru ekranı!

TOKİ İlk Evim projesi başvuru şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İlk Evim projesi başvuru şartları 2022 ve İlk Evim E-Devlet başvuru ekranı...

TOKİ 2022 ucuz konut projesinde gençlere ne kadar kontenjan ayrıldı? TOKİ Genç başvuru şartları neler?

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin tüm detayları belli oldu. Projede gençler için belirlenen şartları tümüyle açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kontenjan sayısını da açıkladı. İşte ayrıntılar..

TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin detayları belli oldu! TOKİ Ankara 2022 başvuru şartları neler? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan TOKİ 'İlk evim', 'ilk iş yerim' sosyal konut projesinin detayları resmen netleşti. Peki TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin şartları neler? TOKİ Ankara sosyal konut projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? 

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

ICBC Bank yeni evim konut kredisi faiz oranları!

ICBC Bank kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası için faiz oranlarını yüzde 1.74’e düşürüyor. Yeni Evim Konut Kredisi şartları nelerdir?

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

American Siding evleri nemden kurtarıyor!

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding ile çözdü.

Evim Şahane şartları Haberi

Evim Şahane şartları

UYGULADIKLARI yeni yöntemlerle yaratıcılık sınırını zorlayan dolandırıcıların bu sefer ki yöntemi Kanal D’nin ilgiyle takip edilen “Evim Şahane” programının ismini kullanmak oldu.


Programın ismini “Ev Şahane” olarak değiştiren dolandırıcılık şebekesi cep telefonu mesajıyla ülke çapında vatandaşları ağına düşürüyor. Mesajdan sonra müşteri hizmetleri adı altında mağdurlara ulaşan çete, “150 lira mimar ve belge bedeli karşılığında evinizi yenilemeye geleceğiz. Kargoyla kabul belgeniz geldiğinde kapıda ödeme yapabilirsiniz” diyerek insanların umuduyla oynuyor. Özellikle köyde yaşayan, hasta ve yaşlı aileleri ağına düşüren şebekenin ülke çapında birçok kişiyi kandırdığı, parayı aldıktan sonra ortadan kaybolduğu ortaya çıktı.


150 LİRA’YA YENİ EV 

Şebeke, son kurbanını Antalya’nın Serik İlçesi’nden seçti. Programa ailesinin evinin yenilenmesi amacıyla annesinin adına başvuru yapan P.D.’nin annesinin cep telefonuna bir gün “Ev Şahane bölge çalışmasında eviniz uygun...