11 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli 2+1 satılık

Evimiz Kocaeli 2+1 satılık

Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın ve güvenilir inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat, Kocaeli’nin devam etmekte olan en büyük konut projesi Evimiz Kocaeli’nde 2013 yılını büyük bir kampanyayla kapatıyor...

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

2+1 diye aldığı ev, 1+1 çıktı!

Kocaeli Derince'de müteahhitten banka kredisi kullanarak 2+1 daire alan Serkan Akyol, projede 1+1 olan evin 2+1’e dönüştürüldüğünü, projede aykırılıklar olduğunu fark etti ve ardından şikayetçi oldu.

Evimiz Kocaeli’de 3+1'ler 185 bin TL'den başlıyor!

Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Pekdemir İnşaat'tan 'Evimiz Kocaeli' kampanyası!

'Evimiz Kocaeli' projesinde 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satıştaki daireler için yeni fırsat sunuyor. Şirket, "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını duyurdu.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli 730 günde tamamlandı!

KOCAELİ'NİN en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz tarihinden başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli'de teslime hazır daireler!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan 936 konuttan yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz tarihinden başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli projesinin yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz'dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz’dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli'nde hemen teslim evler sıfır faizle satışta!

KOCAELİ'NİN en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz'dan başlayarak sahiplerine teslim edildi. Projede satışı devam eden daireler için yeni bir kampanya başlatıldı.

Evimiz Kocaeli’de 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz’dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli projesinin teslimleri sürüyor!

Pekdemir inşaat, tek etapta 936 konutla Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'ni 730 günde tamamlayarak, daireleri 1 Temmuz'dan itibaren teslim etmeye başladı.

Evimiz Kocaeli’de hemen teslim 2+1'ler 158 bin TL'ye!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projeleinden olan Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat’ın 730 günde tamamladığı 936 konutun teslimine başladı.

Evimiz Kocaeli'de Haziran ayına özel kampanya!

Önümüzdeki ay teslimine başlanacak olan Evimiz Kocaeli 'de 3 + 1 daire alanlara haziran ayın özel fırsatlar sunuluyor.

Evimiz Kocaeli 2+1 satılık Haberi

Evimiz Kocaeli 2+1 satılık

2014 yılında 70’inci yılını kutlamaya hazırlanan şirketin yeni yıl kampanyasında, aralık ayı sonuna kadar ev sahibi olan herkese son model bir iPad hediye edilecek. Ayrıca, kampanya süresince ev satın alanlara, yüze 10 yerine yüzde 2 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilme fırsatı sunuluyor.

Çok uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla ilk iki etap satışları devam eden Evimiz Kocaeli projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor.

Kaliteye ve zamanında teslime verdiği önemle tanınan Pekdemir İnşaat’ın “70. yıl gurur projesi” olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli, 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olacak.

Haziran ayında inşasına başlanan Evimiz Kocaeli’nde inşaat çalışmaları ise gözle görünür bir hızla devam...