05 / 05 / 2024

evimiz kocaeli bugün al kredini seneye öde

evimiz kocaeli bugün al kredini seneye öde

Pekdemir İnşaat yepyeni bir kampanya başlattı. 'Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde' sloganıyla kampanyası başlatılan Evimiz Kocaeli Projesi'nde, 4 aydan az bir süre kala teslimler için geri sayım başladı.

TOKİ'nin o ildeki başvuruları bugün sona eriyor! 2.595 TL taksitle ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. İşte detaylar...

Kocaeli İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Gebze Millet Bahçesi 2021 projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir projesinde yer alan 138 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Dilovası Millet Bahçesi bugün ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul ve Kocaeli'de 8 muhtelif arsayı bugün satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 8 muhtelif arsayı bugün satıyor. Müzayede saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ İzmit Sekbanlı 535 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ İzmit 747 ihalesi bugün!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Gölcük Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Gölcük Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

evimiz kocaeli bugün al kredini seneye öde Haberi

evimiz kocaeli bugün al kredini seneye öde



Pekdemir İnşaat yepyeni bir kampanya başlattı. 'Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde' sloganıyla başlatılan kampanyadan faydalanmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Bu yıl 71 'inci yaşını kutlayan Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat'ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli Projesi'nde, 4 aydan az bir süre kala teslimler için geri sayım başladı. Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde 30 Nisan'a kadar sürecek ilkbahar kampanyası da başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyenlere çok özel uygulanmış, Kocaeli'de ilk defa yapılan bu ödeme modeliyle 201 6 yılına kadar hiç banka kredisi ödenmeyecek. 


Kocaeli'de bir ilk 


"Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde" sloganıyla başlatılan kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, 201 5 yılı boyunca hiç banka kredisi ödemeyecek, üstelik sadece 4...