15 / 05 / 2024

evimiz kocaelinde yeni kampanya

evimiz kocaelinde yeni kampanya

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği "Evimiz Kocaeli" projesinde küçük bütçelerle 91 metrekarelik 2+1 konuta 990 lira peşinat ödeyip, günde 25 lira bütçe ayırarak sahip olabilirsiniz...

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Evimiz Kocaeli'de faizsiz ödeme avantajıyla!

Evimiz Kocaeli projesinde“10 Yıl Sıfır Faiz” sloganlı kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 6 ya da 10 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler.

Evimiz Kocaeli'de 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli Pekdemir İnşaat 'Evimiz Kocaeli' isimli konut projesi kapsamında 730 günde tamamlamış olduğu 936 konutun yüzde 90'ını sattı. Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunuluyor.

Pekdemir İnşaat'tan 'Evimiz Kocaeli' kampanyası!

'Evimiz Kocaeli' projesinde 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satıştaki daireler için yeni fırsat sunuyor. Şirket, "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını duyurdu.

Evimiz Kocaeli'nde hemen teslim evler sıfır faizle satışta!

KOCAELİ'NİN en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz'dan başlayarak sahiplerine teslim edildi. Projede satışı devam eden daireler için yeni bir kampanya başlatıldı.

Evimiz Kocaeli'de yeni kampanya!

Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunularak yeni kampanyadan daire satın alanlar için yüzde 25 ile yüzde 60 arasında değişen peşinat ödemelerine göre konut kredisinde 36 aydan 60 aya kadar 0 faiz olanağı tanındı...

Evimiz Kocaeli’de 60 aya kadar 0 faiz fırsatı!

Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan 936 konuttan yüzde 90’ı satıldı. Evimiz Kocaeli’nin yeni kampanyasından daire satın alanlar, 36 aydan 60 aya kadar 0 faiz olanağından yararlanabilecekler.

Evimiz Kocaeli basın toplantısı 16 Eylül'de!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’ni, sizlere tamamlanmış haliyle sunabilmek üzere düzenlenen basın toplantısında, Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kalan son daireler için, yeni Satış Kampanyası’nı da açıklayacak.

Koleksiyon Mobilya'nın yeni ürünü sihirli sehpalar!

Koleksiyon Mobilya’nın “Bizim Evimiz” teması altında kısa bir süre önce sunduğu yeni ev kreasyonu, taşıdığı yenilikçi izler kadar bünyesindeki sihirli sehpaları ile de dikkat çekiyor...

Koleksiyon Mobilya yeni koleksiyonunu Nisan'da satışa çıkarıyor!

Koleksiyon Mobilya 'Bizim Evimiz' temasıyla ev mobilyasında yeni bir tarz geliştirdi. Mezopotamya ve Akdeniz'den esinlenen yeni koleksiyonda halı, kilim, tabak, bardak ve mobilya yer alıyor

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

evimiz kocaelinde yeni kampanya Haberi

evimiz kocaelinde yeni kampanya


Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği "Evimiz Kocaeli" projesinde küçük bütçelerle ev sahibi olmak mümkün. 91 metrekarelik 2+1 konuta 990 lira peşinat ödeyip, günde 25 lira bütçe ayırarak sahip olabilirsiniz. Evimiz Kocaeli projesinde, 2+1 konutlara günlük 25 lira, 3+1 konutlara günlük 32 lira, 4+1 konutlara ise günlük 50 lira bütçe ayırarak sahip olabilmek mümkün.


Mimarisi, sosyal donatıları ve imkânlarıyla gerçek bir yaşam alanı ve sıcak bir mahalle ortamı sunan Evimiz Kocaeli projesinde 264 konutun bulunduğu ikinci etap satışları devam ediyor. İlk etapta satışa sunulan 360 konut hızla oluşu üzerine ikinci etap konutların erkenden satışa sunulduğu proje, sektörünün en köklü şirketlerinden Pekdemir İnşaat'ın 70'inci yıl gurur projesi olarak da dikkat çekiyor. 



Yüksek deprem güvenliği başta olmak üzere, her noktasında yüksek kalite standartlarını taşıyacak...