29 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'de yeni kampanya!

Evimiz Kocaeli'de yeni kampanya!

Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunularak yeni kampanyadan daire satın alanlar için yüzde 25 ile yüzde 60 arasında değişen peşinat ödemelerine göre konut kredisinde 36 aydan 60 aya kadar 0 faiz olanağı tanındı...




Kocaeli’nin en büyük markalı konut projelerinden Evimiz Kocaeli projesinde  kalan son daireler için yeni satış kampanyası başlatıldı.

1  Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satışı devam eden daiıeler için, aklı Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunarak yeni kampanyadan daire satın alanlar için yüzde 25 ile yüzde 60 arasında değişen peşinat ödemelerine göre konut kredisinde 36 aydan 60 aya kadar 0 faiz olanağı tanıdı. Ayrıca. yüzde 25 peşinat ödeyenler, dilerlerse yüzde 0.85 sabit faiz oranıyla 36 aydan 120 aya kadar vadeli kredi kullanabilecek. 


KOLAYLIK SAĞLANIYOR

Evimiz Kocaeli müşterilerinin, dairelerinde teslim sonrası dönemde bir eksiklik ya da aksaklık belirlemeleri halinde ise Pekdemir Güvence Sistemi devreye giriyor. Daire teslimi sırasında, kendilerine verilecek olan daire teslim setinde, tapu, iskan, DASK gibi gerekli tüm belgelerle birlikte, içinde site yönetim planı ve Pekdemir Güvence Sistemi’nden yararlanma koşullarının da yer aldığı Evimiz Kocaeli Yaşam Kılavuzu kitabını da teslim alan konut sahipleri, hiçbir zorlukla karşılaşmadan yeni evlerinde, yeni yaşamlarına başlıyor.



Hürriyet 


Geri Dön