30 / 04 / 2024

evin dogru fiyata alınması

evin dogru fiyata alınması

Plan Proje Danışmanlık kurucularından olan Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor. Bu tüyoları okumadan ev almamanızı tavsiye ediyoruz. Seçtiğiniz evin doğru ev olabilmesi için doğru fiyata alınması gerekiyor...

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi Mart ayında da fiyatı merak edilen ürünler arasında. Bir evin vazgeçilmezi olan çamaşır makineleri için en uygun fiyatlı olanı boşuna aramayın Biz sizin için araştırdık. Peki Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel CMI 96201 çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir çamaşır makinsesi bir evin olmazadır. Ev hanımlarıda yenilemek istedikleri makineyi arıyor. İşte size güzel teklifler 2023'te çok satılmaya balandı. Peki Vestel CMI 96201 çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Evin posta kodu nasıl öğrenilir?

Posta kodu; Adresi oluşturan bileşenlerin bir kısmı ya da tamamını tanımlayacak şekilde verilen rakam ya da rakam-harf karışımından oluşan işaretlere deniyor. Peki, bir evin posta kodu nasıl öğrenilir?

Aile konutu şerhi olmayan evin satışı nasıl olur?

Aile konutu, Aile konutu resmen evli olan karı-kocanın beraber yaşadıkları, ortak yaşamlarını birlikte geçirdikleri, sürekliliği olan konut oluyor. Peki, aile konutu şerhi olmayan evin satışı nasıl olur?

Evin rayiç bedeli nereden öğrenilir?

Tapu dairesinde ödenecek harçlar, taşınmaz malın rayiç bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, evinizi satmak istediğinizi ancak rayiç bedelini bilmediğinizi düşünelim. Peki, evin rayiç bedeli nereden öğrenilir?

Müteahhitten alınan evin tapu masrafı!

Taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde satış değeri üzerinden belli oranlarda harç ödeniyor. Peki, müteahhitten alınan evin tapu masrafı nasıl hesaplanır? İşte müteahhitten alınan evin tapu masrafı 2015...

Londra'da genişliği 1.5 metrelik evin fiyatı 2 milyon lira!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Bransbury semtinde bulunan ev hem boyutuyla, hem de fiyatıyla şaşırtıyor. İki evin arasına sıkışıp kalmış haldeki, ön cephesi neredeyse sadece kapıdan ibaret evin genişliği de sadece 1 metre 52 santimetre..

Evini satmayınca AVM evin etrafına yapıldı!

Edith Macefield isimli yaşlı bir kadın, 60 yıldır yaşadığı evin çevresinde AVM yapılmasına izin vermedi. 1 milyon doları reddeden Macefield, ülkesinde kahraman oldu. Onun hikayesi, Up filmine konu olduğu söyleniyor.

Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi, taşınmaz malların tümü için belediyeye ödenmesi gereken vergi oluyor. Peki bir eviniz olduğunu ve yıl içerisinde sattığınızı düşünelim. Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Evin öğrencilere kiraya verilmesi halinde kira gelir vergisi!

Kira gelir vergisinde istisna sınırını aşan gelirler için vergi ödeniyor. Peki, evin öğrencilere kiraya verilmesi halinde kira gelir vergisi nasıl ödenir? İşte yanıtı..

Krediyle alınan evin tapu masrafı 2015!

Tapu dairesinde gerçek alım satım bedelinin beyan edilmesi gerekiyor. Peki, gayrimenkulü 150 bin TL'ye aldığınızı ancak bankadan 100 bin TL kredi kullandığınızı düşünelim. Bu durumda krediyle alınan evin tapu masrafı 2015 ne olacaktır?

Miras kalan evin satış vergisi!

Gelir Vergisi Kanunu'nda tanımlanan mal ve hakların iktisap tarihinden başlayarak beş yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar gelir vergisine tabi oluyor. Peki, miras kalan evin satış vergisi olur mu?

evin dogru fiyata alınması Haberi

evin dogru fiyata alınması

Söz konusu gayrimenkul olduğunda çok düşünüp, doğru adım atmak gerekir. Plan Proje Danışmanlık kurucularından olan Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor. Bu tüyoları okumadan ev almamanızı tavsiye ediyoruz. 


Sahip olduğu bilgi, tecrübe ve alanında profesyonel eğitim alan ekibiyle gayrimenkul sektörüne kazançlı çözümler sunan Plan Proje Danışmanlık; karar ve alım aşamasında işinizi kolaylaştırıyor. Ev alma ve taşınma gibi işlemlerin yoğun olarak yapıldığı bahar aylarının yaklaştığı bugünlerde karar vermeden önce mutlaka Plan Proje’ye danışın. 


Doğru Ev İçin Doğru Karar Verin!


Gayrimenkul sektöründeki kafanızı karıştıracak soru – sorunlar Arzu Alkız ve Yılmaz Aydoğan’ın yönetimdeki uzman ekip sayesinde kökünden çözüm buluyor. Doğru ev ve doğru yaşam için doğru adresin adı olan Plan Proje Danışmanlık, ev alma sürecinde işinize yarayacak ipuçları sunuyor. 


Uzman kadrosuyla...