16 / 05 / 2024

evin duvar rengi neye göre seçilmeli

evin duvar rengi neye göre seçilmeli

Baharın gelmesiyle kadınların evlerine canlılık kazandırma hisleri ön plana çıkmaya başladı. Feng Shui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay evlerde seçilen rengin yaşama uyum getirmesi için, Feng Shui’ye göre seçilmesi gerektiğini belirtti.

Apartman sakinleri inanamadı!  Bina duvarsız kaldı... 'Duvarı çalmışlar'

İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bir binanın yanındaki bina ile ortak duvarı kullandığı ortaya çıktı. Yıkımı yapılan evin yanındaki binanın bir cephesi duvarsız kaldı. Apartman sakinleri yaşanan durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

Zonguldak'ta istinat duvarı çöktü!

Zonguldak'ta toprak kayması sonucu bir evin bahçesine ait istinat duvarının çökmesi bölgede yaşayan vatandaşlarda tedirginliğe neden oluyor.

Malatya'da iki katlı kerpiç evin duvarı çöktü!

Malatya'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde Suriyeli ailenin yaşadığı iki katlı kerpiç evin duvarı çöktü. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı.

Mardin'de tarihi taş evlerin duvarları yıkıldı!

Mardin'de meydana gelen aşırı yağış nedeniyle birçok tarihi taş evin duvarı yıkıldı. Eski Mardin yolunda ise dağdan kopan kaya parçaları yola düştü.

Sarıyer'de istinat duvarı çöktü! 5 ev tahliye edildi!

Sarıyer’de toprağın kayması sonucunda istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. Çökme tehlikesi bulunan 5 ev tahliye edildi.

Şanlıurfa'da yıkım dehşeti!

Şanlıurfa’da gece saatlerinde bir apartmanın bahçe duvarı alt katta bulunan evin üzerine yıkıldı. Evin duvarının da yıkıldığı olayda 4 çocuk molozların altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Beykoz'da istinat duvarı evin üzerine yıkıldı!

Beykoz’da yoğun yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu istinat duvarı evin üzerine yıkıldı. 

Keçiören'de istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü!

Keçiören’de, yoğun yağışın ardından yıkılan istinat duvarı, yanında bulunan binanın balkonlarını çökertti, bir evin salonu çamurla doldu. Apartman sakinleri, binanın yıkılma tehlikesine karşın evlerini boşalttı.

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı toprak kayması nedeniyle yıkıldı!

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı, yağmur nedeniyle yıkılarak, toprakla birlikte alt kısımdaki 3 katlı binanın üzerine kaydı. Korkuya kapılan bina sakinleri evlerini boşalttı..

Trabzon'da istinat duvarı evin üstüne çöktü!

Trabzon’da kar yağışının etkisiyle yıkılan istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. 4 katlı binanın arka kısmındaki odalarında şans eseri hiç kimsenin olmaması olası faciayı önledi.

Bursa'da temel kazısında komşu evin duvarı yıkıldı!

BURSA'nın Yıldırım İlçesi Akçağlayan Gül Sokak'ta iş makinesiyle temel kazısı yapan Adem Öksüz öğle saatlerinde işinin bitmesinin ardından inşaattan ayrıldı. İnşaatın yan binasında bulunan evin duvarı yıkıldı...

EVKA-1'e yığılan kaya ve molozların bazıları bir evin üzerine düştü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, "Sosyal Yaşam Kampusü" projesinin inşaatı nedeniyle EVKA-1'e yığılan kayalar ve molozlar vatandaşları tehdit ediyor. Tamamlanmayan istinat duvarından düşen kayalar bir evin duvarını yıkarak maddi hasara neden oldu.

evin duvar rengi neye göre seçilmeli Haberi

evin duvar rengi neye göre seçilmeli

Baharın gelmesi, bitkilerin yeşermesi, ağaçların çiçek açması ve doğanın güzelleşmesi ile kadınların evlerini yenileme, canlılık kazandırma hisleri ön plana çıkmaya başladı. Evlerin nasıl boyanması gerektiğini Feng Şui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay gazetemize anlattı. Akçay, “Kuzeye bakan bir evde yaşadığınız halde duvarlarınız örneğin toprak tonları, kahve tonları ile boyalı ise iş hayatında yaşadığınız sorunlara şaşmamalı veya güneydoğuya bakan bir evde beyaz renk duvarlar sürekli para kaybı yaşamanızın nedeni olabilir” dedi.


Feng Shui, ‘rüzgâr’ ve ‘su’ anlamına gelen, doğada var olan yaşam enerjisini, yaşanılan mekânlarda harekete geçirme yöntemlerini gösteren eski bir Çin öğretisidir. Feng Şui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay, Feng Şui uygulamasınde en çok talebin İstanbul başta olmak üzere, İzmir, Bursa Antalya olduğunu belirterek Mardin’de de son zamanlarda arttığını kaydetti. Evlerin dış...