03 / 05 / 2024

evinizden memnun musunuz

evinizden memnun musunuz

Hani bazı evler vardır, bir an önce varılmak isteyen, bazıları ise aksine yolundayken ayaklarınız götüren. 19 soruyla sizde evinizden memnun olup olmadığını değerlendirebilirsiniz. 

Yeni asgari ücretten kimler memnun? Vatandaşlar 17 bin 2 TL'lik asgari ücret için ne diyor?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından 'Yeni asgari ücretten kim memnun?' sorusunu yöneltti. İşte gelen yanıtlar...

Bursalı müteahhitler konut finansman paketinden memnun!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı konut destek paketinden memnun olduklarını dile getirdi.

İnşaat sektörü konut kredisi faiz indiriminden memnun!

Merkez Bankası faiz kararları sonrasında kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirim yaptı. İnşaat sektörü alınan bu faiz indirim kararından oldukça memnun. 

Vatandaşların yüzde 80'i tapu hizmetlerinden memnun!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı tapu hizmetleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Adlı, yaptığı açıklamada, vatandaşların yüzde 80'lik kısmının tapu hizmetlerinden memnun olduğunu dile getirdi.

Kiraları iptal edilen DHMİ esnafı karardan memnun!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, DHMİ tarafından işletilen havalimanlarından 2020 yılı için kira alınmayacağını dile getirmişti. Söz konusu karardan havalimanı esnafını memnun etti. 

Japonya'da depremin vurduğu Fukuşima halkı dönüşümden memnun!

2011 Mart'ta yaşanan  9 büyüklüğündeki deprem ve tsunaminin vurduğu Fukuşima bölgesi halkının yüzde 30'u kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun. 

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümden memnun!

Uzun zamandır yılan hikayesine dönen Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde mutlu sona ulaşılıyor. Mahalle sakinleri kentsel dönüşüm çalışmalarından oldukça memnun.

Demir çelik ürünlerindeki vergi artışından üreticiler memnun!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, inşaat çeliği ürünlerinin ithalatında vergi artışı yapılmasından memnun olduklarını ifade etti. Yayan, önlemlerin etkisiyle otomotiv, beyaz eşya ve inşaat gibi sektörlerde çelik tüketiminin arttığını belirtti...

Mobilyada KDV indirimi vatandaşları memnun etti!

Mobilyada yapılan KDV oranının yüzde 18'den 8'e indirimi Tekirdağ ve Edirne'de vatandaşı ve esnafları memnun etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapıp memnun kalmayan yoktur!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Ülkemize yatırım yapıp da memnun kalmayan, sıkıntı ve sorunlarına çözüm bulunmayan hiçbir girişimci yoktur. Bizler uluslararası doğrudan yatırımları sadece yasal düzenlemelerle desteklemiyoruz, bilfiil kurumsal olarak da destekliyoruz" dedi.

19 soruda evinizden memnun olup olmadığınızı söylüyoruz!

Hani bazı evler vardır, bir an önce varılmak isteyen, bazıları ise aksine yolundayken ayaklarınız götüren. 19 soruyla sizde evinizden memnun olup olmadığını değerlendirebilirsiniz. 

Sektör temsilcileri konut kampanyasından memnun!

Emlak sektörünün önde gelen kuruluş ve şirketlerinin hayata geçirdiği "Türkiye için Kazanç Vakti" kampanyasından sektör patronları oldukça memnun...

Gayrimenkul sektörü erken seçimden memnun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran 2018 olarak açıkladığı erken seçim kararı gayrimenkulün patronlarını memnun etti.

evinizden memnun musunuz Haberi

evinizden memnun musunuz

Hani ev vardır; insan bir an önce varmak ister. Ev vardır, aksine, yolundayken ayaklarınız geri geri gider. Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, 19 soruda artısıyla eksisiyle notlar tutarak evinizden memnun olup olmadığınızı değerlendirebilirsiniz...

1- Tamamen dinlenmiş olarak uyanabiliyor musunuz?

2- Pencereyi açtığınızda iç açıcı bir görüntü ile karşılacağınızdan emin misiniz? Yoksa, değil pencereyi açmak, perdeyi aralamak bile ev mahremiyetinizi ihlâl mi ediyor? Böylesine sıkıntılı bir ortamda mısınız?

3- Evde çıplak ayak yürürken rahat edebiliyor musunuz?

4- Evinizde kokusundan hoşlandığınız alanlar, hoşlanmadıklarınızdan çok mu?

5- Eviniz, odanız beş on dakikada giyinip çıkabileceğiniz kadar düzenli mi?

6- Arabanız varsa, parkettiğiniz yer için içiniz rahat mı?

7- Şöyle âsûde, kimsenin sizi asla rahatsız etmiyeceği ölçüde sakin, huzurlu, huşû içinde namaz kılabileceğiniz, Kur’an okuyacağınız bir odanız ya da...