02 / 05 / 2024

Evinpark Kadıköy teslimleri

Evinpark Kadıköy teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

Elite Concept Kadıköy'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Concept projesi İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede konut teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

Uplife Kadıköy teslimleri ne zaman?

Uplife Kadıköy projesinde daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Sıfır faizle 60 ay ödeme yapılabilen proje Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy satılık ev fiyatları!

Uplife Kadıköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yer alıyor. Uplife Kadıköy daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Kentplus Kadıköy Evleri satış fiyatları!

Kentplus Kadıköy Evleri satış fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Kentplus Kadıköy Evleri projesinde ilk etap teslimleri bu yıl sonu yapılıyor...

Mert Plus Kadıköy daire fiyatları!

Mert Plus Kadıköy'de dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Son dairelerin satışta olduğu Mert Plus Sitesi'nde adalar ve deniz manzarasına sahip olan dairelerin satışlarında yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Ceylan İnşaat tarafından yükselen Zer Bostancı projesi toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunuyor. Peki Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kadıköy Concord İstanbul teslimleri kapsamında 2016 yılı Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor.

Concord İstanbul Kadıköy ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen projede dairelerin ilk teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Concord İstanbul Kadıköy ödeme seçenekleri kapsamında peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor.

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İlk etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Concord İstanbul Kadıköy teslimleri ne zaman?

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Concord İstanbul Residence 7 blok halinde yükseliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy teslimleri ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe lokasyonunda bulunuyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan projede satışlar devam ediyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteren proje 3 bloktan oluşuyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Pırlanta Göztepe teslimleri ne zaman?

Evinpark Kadıköy teslimleri Haberi

Evinpark Kadıköy teslimleri

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa edilen ‘Evinpark Kadıköy’ projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajları sunuluyor. 


Yatırımlarına hız kesmeden devam ederken konut sahibi olmayı da kolaylaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, her iki projede de ön satışlara başladıklarını açıkladı. Öztürk “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz, Bağdat Caddesi’nde bugüne kadar 100 bina ve 2 bin 500 civarında konutu yeniledik. ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve ‘Evinpark Kadıköy’ projelerimizin kısa bir süre sonra lansmanlarını gerçekleştireceğiz.


Lansman öncesinde projelerimizden konut sahibi olmak isteyenlere çok özel ödeme ve fiyat avantajları sağlıyoruz. Maltepe Devlet Hastanesi’nin yanı başında metro, E-5 ve sahil yoluna yakınlığıyla...