28 / 04 / 2024

eviya gayrimenkul birleşme

eviya gayrimenkul birleşme

Türkiye’nin lider gayrimenkul şirketlerinden Sinpaş GYO iştiraki olarak kurulan ve ilk projesi Ege Boyu ile İstanbul’da Ege hayatı sunan Eviya Gayrimenkul, Sinpaş GYO ile birleşiyor....

Sinpaş GYO Eviya Gayrimenkul ile birleşiyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş ile devralma yoluyla birleşiyor...

Almanya'nın dev toplu konut birleşmesi tamam!

Almanya’nın toplu konut alanında en büyük iki şirketi arasında yer alan Vonovia ile Deutsche Wohnen’in birleşme kararına izin çıktı.

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Servet GYO ile Deks Yatırım resmen birleşti! 

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi...

Servet GYO birleşme işlemine ilişkin güncellenen evrakları yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birleşme işlemine ilişkin güncellenen evraklar ile ilgili açıklama yaptı...

Servet GYO, Deks Yatırım ile birleşti!

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemlerine ilişkin 15 Aralık 2019 tarihinde Yönetim Kurulu'nun aldığı kararları açıkladı.

Vakıf GYO'dan Güneş Sigorta hisse devri ve birleşme açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı...

İhlas Gayrimenkul'ün birleşme işlemleri tescil edildi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısında gündemde yer alan birleşme işlemi genel kurul tarafından onaylandı ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos 2019 tarihinde tescil edildi.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat birleşti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Yenibosna'daki arsaları birleştirildi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Bahçelievler Yenibosna Kuyumcukent'teki 5 adet gayrimenkulü birleştirildi.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

Peker GYO ile Peker Proje resmen birleşti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'yi kolaylaştırılmış usulde birleşme hükümlerine göre devralmak suretiyle birleşti.

eviya gayrimenkul birleşme Haberi

eviya gayrimenkul birleşme

Türkiye’nin lider gayrimenkul şirketlerinden Sinpaş GYO iştiraki olarak kurulan ve ilk projesi Ege Boyu ile İstanbul’da Ege hayatı sunan Eviya Gayrimenkul, Sinpaş GYO ile birleşiyor.


Bu birleşme %99,99 oranında Sinpaş GYO iştiraki olan Eviya’nın bilançolarını Sinpaş GYO bilançosuyla konsolide etme prosedürünü ortadan kaldıran ve tek bilançoda yönetmek kararından kaynaklanan teknik bir birleşme olup, Eviya markası, bugüne kadar sürdürdüğü faaliyetlerini mevcut iş modeli ve mevcut yönetim kadrosuyla aynı şekilde devam ettirecektir.


Eviya, kimliği olan ve özgün bir yaşam tarzı içeren, insanların “evinde iyi yaşayacağı” projeler gerçekleştirmek vizyonuyla başarısını sürdürmeye devam edecektir.


Saygılarımla,

Eviya Gayrimenkul Genel Müdürü

Seba...