05 / 05 / 2024

Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü Yavuz Can Onarlı

Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü Yavuz Can Onarlı

Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü olan Yavuz Can Onarlı kimdir? Eviya Gayrimenkul hangi projeyi hayata geçirdi? İşte Yavuz Can Onarlı'nın biyografisi ile Eviya Gayrimenkul'ün inşa ettiği proje...

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah I.A. Almahmoud ve Ziya Gökalp Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Durmaz tarafından kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Ist Rose Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ist Rose Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hamada tarafından kuruldu.

Polar Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Polar Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Türker Akkuş tarafından kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Çekmeköy'de Tevfik Akyol tarafından kuruldu.

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar ve Edip Rabbat ortaklığında kuruldu.

Pera İnvestment Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera İnvestment Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Temur tarafından kuruldu.

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Hokan ve Ammar Hafez ortaklığında kuruldu.

Adam Grp Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam Grp Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ali Bira Jakli tarafından kuruldu.

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü ve Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü Yavuz Can Onarlı Haberi

Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü Yavuz Can Onarlı

Yavuz Can Onarlı kimdir?

Yavuz Can Onarlı, 1982 İstanbul doğumlu. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olan Yavuz Can Onarlı, bugün Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü.


Londra’da MBA derecesi almış bir konut profesyoneli olan Yavuz Can Onarlı, Üniversite mezuniyetinin ardından 2003-2007 seneleri arasında Londra’da eğitimine devam etti.   


Yavuz Can Onarlı, University of East London’dan MBA derecesini aldıktan sonra iş hayatına İstanbul’da Zorlu Holding’de Management Traniee olarak başladı. 


2009 senesinde Sinpaş Grubu bünyesine katılan Yavuz Can Onarlı, bu süre içerisinde Bosphorus City, Aqua City 2010 İstanbul Sarayları, Sinpas Lagun, Akasya Acıbadem, EgeBoyu projelerinde pazarlama ve satış süreçlerinde görev aldı.  


Onarlı, Sinpaş Grubu şirketlerinden Eviya Gayrimenkul’de Pazarlama Müdürü olarak iş hayatına devam ediyor.


Eviya Gayrimenkul

"Gayrimenkul geliştirme konusunda yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Sinpaş Grubu'nun tecrübesiyle...