24 / 07 / 2024

evler fas tarzı

evler fas tarzı

Sedef kakmalı, ahşap ayaklı sini sehpalar, incecik kilimler, sedirler, çini yer karoları ve rengarenk ipek yastıklarla öne çıkan Fas stilini evlere uyarlamak çok kolay. İşiniz bittikten sonra nane çayı içmeyi unutmayın...

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

İşte en sıradışı evler!

Sıra dışı evler hepsi muhteşem güzellikte, tarz olan evler çok beğeniliyor. Kimi orman içinde, kimi de yeşillik alanda evlerin değişik olan tasarımlarla karşınıza çıkıyor.

Kapadokya'daki mağara evler turistlerin gözdesi!

Kapadokya bölgesinde turistlerin ilk çağların doğallığını yaşatarak kültürel yöndeki ziyaretlerini yapmalarını sağlamak amacıyla birbiri ardına yapılan butik otel tarzındaki mağara evler, ilgi görüyor..

Kapadokya'daki mağara evler yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında!

Kapadokya bölgesinde turistlere ilk çağların doğallığını yaşatarak kültürel yöndeki ziyaretlerini yapmalarını sağlamak amacıyla birbiri ardına yapılan butik otel tarzındaki mağara evler, yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında bulunuyor.

Evler'de Fas'ın mistik tarzı!

Sedef kakmalı, ahşap ayaklı sini sehpalar, incecik kilimler, sedirler, çini yer karoları ve rengarenk ipek yastıklarla öne çıkan Fas stilini evlere uyarlamak çok kolay. İşiniz bittikten sonra nane çayı içmeyi unutmayın...

Spradon Teras Evler Konut Projesinde 1000 TL peşinatla! 202 bin TLye!

33 bin metrekarelik alana inşa edilen Spradon Teras Evler Konut Projesi, Akdeniz tarzı mimarisiyle dikkat çekiyor. Projede 72 metrekare 1+1 rezidans daireler 202 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor

Bitlis'te tarihi evler restore ediliyor!

Bitlis´te sivil mimari örneklerinden olan tarihi evler, Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın sağladığı hibeyle restore ediliyor

Fener-Balat'ta tarihi evler yıkılacak mı?

UNESCO´nun restore etmiş olduğu tarihi evler dahil sayısız ev yıkılacak

Elegan Evler'de 150 bin TL´ye 2+1! Ödemelerin yüzde 75´i 2015´de!

Kurtköy´de inşa edilen Elegan Evler projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 150 bin TL olarak belirlendi

Bizim Evler, kadınların gönlünü 12'den vuruyor

İhlas Holding'in Ispartakule'deki Bizim Evler Projesi'nde özellikle kadınların istek ve beklentileri gözönüne alınmış

Kale Özgür Evler´de yaşam başladı! 175 bin 500 TL'ye!

Kale Özgür Evler sakinleri yazı evlerinde geçiriyor

Çeşme Köy İçi Taş Evler'de 600 bin TL'ye!

Köy İçi Taş Evler'de fiyatlar 600 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor

evler fas tarzı Haberi

evler fas tarzı

Fas'ın mistik tarzını evinize taşıyın


Yaz evlerini dekore ederken egzotik bir dokunuş gerektiğini düşünmüşümdür hep. Yunan evlerini sembolize eden mavi-beyaz renkler gibi Kuzey Afrika'nın çöllerini, sıcaklığını ve egzotizmini sembolize eden de pek çok ayrıntı var. 


Salonunuzda içine kanepe yerleştirilebilecek büyüklükte bir niş varsa, buraya sedir gibi, sırt kısmı olmayan bir pan yerleştirip, üstünü de rengarenk yastıklarla doldurabilirsiniz. 

Yastıkları baharat tonlarında ve ipekli kumaştan seçerseniz, istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz. 

Büyük bakır sini sehpa olmadan olmaz, mutlaka bir tane edinmelisiniz. Ahşap ayak üzerine yerleştirilen büyük bakır sinili sehpalar yerine, stilize edilmiş sini sehpaları da tercih edebilirsiniz. 

Salonunuzun boş bir duvarına köpük gibi bir malzemeden kubbe formu oluşturup, yalnızca o duvarı baskın bir renge boyatabilirsiniz. 

Desenleri çok belirgin olmayan, ama rengiyle öne çıkan, doygun renge sahip, ama mat, ince...