28 / 04 / 2024

Evlerde Country tarzı hakim olacak

Evlerde Country tarzı hakim olacak

MOSDER, mobilyada 2015’in ilkbahar -yaz mobilya trendlerini açıkladı. Mobilyalar; yeşil tonlar, gökyüzü mavisi gibi doğanın renkleriyle bir araya gelirken, çiçek desenleri koltuk ve kanepeleri süslüyor

Country tarzı konutlar talep patlaması yaşıyor!

Binbay Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Binbay son zamanlarda artan konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Sinpaş Country’de 60 ay vadeli ödeme imkanı!

Aydos Ormanı’na komşu projesi Sinpaş Country, sınırlı sayıda özel dekorasyonlu daireleriyle sağlıklı ve sportif yaşam tarzının kapılarını aralıyor.

Aydos Country projesinin örnek dairesi hazır!

Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Aydos Country projesi, modern country dekorasyon tarzının ilham veren detaylarıyla dekore ettiği örnek dairesinin kapılarını açtı..

Aydos Country örnek dairesinin kapılarını açtı!

Sinpaş GYO’nun Sancaktepe’de hayata geçirdiği Aydos Country projesi, modern country dekorasyon tarzının ilham veren detaylarıyla dekore ettiği örnek dairesinin kapılarını açtı..

Loda Sahra Koltuk Takımı ile evlerde asillik!

Loda’nın İngiliz vintage tarzını en iyi şekilde yansıtan Chester modeli Sahra koltuk, evlerde hem asil hem de modern bir ekolü temsil ediyor...

Mobilyada 'country' tarzın lideri Sherwood!

"Country" mobilyada liderliği elden bırakmayan Sherwood kalitesini İSO 9001 sertifikasını almaya hak kazanarak tescilledi. Sherwood'un Yönetim Kurulu Başkanı Atila Coşkun, country tarz mobilyaların avantajlarından bahsetti.

Aydos Country Sancaktepe fiyat listesi!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı projede 900 adet daire yer alıyor. Aydos Country Sancaktepe fiyat listesi kapsamında 1+1 evlerde 243 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

English Home Polonya'da mağaza açtı!

Klasik İngiliz country tarzını yansıtan ev tekstili ve dekorasyon markası English Home, yurtdışında mağazalaşmaya hız verdi. Türkiye’de 56 kentte toplam 230 mağazası bulunan marka, yurtdışında da 50 mağazaya ulaştı.

Evlerde Country tarzı hakim olacak!

MOSDER, mobilyada 2015’in ilkbahar -yaz mobilya trendlerini açıkladı. Mobilyalar; yeşil tonlar, gökyüzü mavisi gibi doğanın renkleriyle bir araya gelirken, çiçek desenleri koltuk ve kanepeleri süslüyor

2015 mobilya modası!

Bütün markaların, country tarzı mobilyalarını bulmak mümkündü. İste böylesine dolu geçen bir 2014’ün ardından, bu moda 2015 yılına da sıçradı. Peki nedir bu country tarzı?

Tarz Ansira Ankara satılık!

Tarz İnşaat tarafından yaşama geçirilen Tarz Ansira Evleri tek blok halinde yükseliyor. 2014 Haziran'da teslim edilecek olan Tarz Ansira Ankara satılık fiyatları haberimizin devamında yer alıyor...

Country Life Göktürk satılık daire!

Country Life Göktürk satılık daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon daireler 420 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Country Life Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor...

Country Life fiyatları!

Country Life fiyatları 420 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Evlerde Country tarzı hakim olacak Haberi

Evlerde Country tarzı hakim olacak


Zamanın ruhuna göre değişen moda ve trendler ev dekorasyonuna da yansıyor.


Mobilya trendlerini yakalamak isteyenler de özellikle kombinlenebilen mobilyaları tercih ediyor ve evlerine kendi tarzını yansıtmak istiyor. Markalı mobilya üreticileri de tüketicilerin bu isteğine karşılık vererek mobilya tasarımlarını farklı tarzlara hitap edilecek ve kombinlenecek şekilde sunuyor. Aksesuar seçeneklerini de artıran markalı mobilya üreticileri ev dekorasyonunda moda olanı takip ediyor, tüketicilerin nabzını tutuyor. 


Türkiye mobilya sektörüne yön veren MOSDER yılın ilkbahar-yaz mobilya trendlerini açıkladı. Baharın yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde mobilyalarda bahar havası esmeye başladı. Doğal renklerin çiçekli desenlerle kombinlendiği, ahşap detayların ön plana çıktığı mobilyalar her zevke ve tarza uygun şekilde evleri dekore edilebilecek. 


Evlerde “Country” tarzı hakim olacak


Huzur veren natürel ve pastel tonlarının çiçek ve ekose desenleriyle detaylandığı, ahşabın en doğal...