28 / 04 / 2024

Evora İstanbul-1 değerleme raporu

Evora İstanbul-1 değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Tuzla 2.Etap 1.Bölge (Evora İstanbul-1) yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Evora Denizli 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Evora Denizli projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Evora İzmir yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" Evora İzmir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Evora 2 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla 2. Etap 2. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Evora-2" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-2 (884/1) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-1 (880/2) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Evora Denizli kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Evora Denizli projesi için hazırlatılan kira değerleme raporu yayınlandı...

Gebze Emlak Konutları 3-1 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Gebze Emlak Konutları 3-1 projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Tuzla Orhanlı 120 ada 1 parsel değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesinde yer alan 120 ada 1 parsel için hazırlatılan  gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Gebze Emlak Konutları 3-1 değerleme raporu 2019!

Emlak Konut Gebze Emlak Konutları 3-1 projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Evora İstanbul-1 değerleme raporu Haberi

Evora İstanbul-1 değerleme raporu
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle:


"Mülkiyeti Şirketimize ait ; İstanbul İli, Tuzla  İlçesi, 2.Etap 1.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Evora İstanbul-1) projesine ilişkin yıl sonu değerleme raporu aşağıda yer almaktadır. "


Evora İstanbul-1 değerleme raporu için