18 / 05 / 2024

Evora İstanbul açık satış

Evora İstanbul açık satış

Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor!

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor. 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire alternatiflerinin yer aldığı projede daire fiyatları 935 bin TL'den başlıyor. 

Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla hayat bulan Lens Yapı, ilk projesini Kurtköy’de inşa ediyor. Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor.

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor!

Mist İnşaat tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor. 

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres!

İstanbul'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM açıldı. Peki Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres...

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Piyalepaşa İstanbul'da yeni bloklar yarın satışa çıkıyor!

Beyoğlu'nda hayata geçen “Piyalepaşa İstanbul” projesinin yeni blokları olan J ve K Blokları satışa çıkıyor. Piyalepaşa İstanbul’da son durum ve proje hakkında tüm detayların paylaşılacağı basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Başakşehir'deki 27 dükkan satışa çıkıyor!

Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Başakşehir-Kayaşehir bölgesinde 44 bin 36 metrekarelik alan üzerinde yükselen Avrupa Konutları Başakşehir'deki 27 dükkan satışa çıkıyor.

Boğaz’a kıyısı olan ilçeler için düzenleme reddedildi!

CHP’li Meclis üyesi Hüseyin Sağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde ''Boğaz’a kıyısı olan ilçelerle ilgili düzenleme yapalım. Kot oyunu ile rant sağlamayalım” dedi. Teklif, İBB tarafından reddedildi.

Axis İstanbul AVM yılbaşında açık mı?

Axis İstanbul AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Axis İstanbul AVM yılbaşında açık mı? Axis İstanbul AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Axis İstanbul AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Evora İstanbul açık satış Haberi

Evora İstanbul açık satış

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul’da yeni kampanyalar devam ediyor. İlk temel atıldığı günden bu yana 700 milyon liralık değer artışı sağlayan Evora İstanbul’da son virajın dönüldüğünü söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala avantajlı bir kampanya düzenlendiklerini söyledi. 


ESNAF YERİNİ ALDI 

Umut Durbakayım, bir inşaat firması için en büyük gururun yarattığı şehrin yaşamasını görmek olduğunu belirterek, "Son yılların en büyük projelerinden biri olan Evora İstanbul da küçük bir kasaba niteliği taşıyır. Böyle büyük bir projeyi aksatmadan ve geciktirmeden bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Evora İstanbul projesinden daire veya ticari ünite alan her müşterimizin kazanç sağlaması, doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Projemizi gerçekleştirirken burada en az 15 bin kişinin yaşayacağını...