01 / 05 / 2024

Evora istanbul indirim

Evora istanbul indirim

Toplam 4 bin 979 daireden yüzde 91'i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul'da son 35 ticari ünite açık satışa çıkarıldı. Ayrıca projedeki 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sağlanıyor.

Evora İstanbul'da 300 daire yüzde 12 indirimle!

Toplam 4.979 daireden yüzde 91'i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul'da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 

Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul'da kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için kampanya başlattı. 36 ay sıfır faiz, peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim!

Evora İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Evora İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Evora İstanbul kampanyalı ödeme koşulları!

Evora İstanbul kampanyalı ödeme koşulları kapsamında peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor. Projede 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkan yer alıyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları!

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı uygulanan Teknik Yapı Evleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim?

Evora İstanbul Konutları 44 blok halinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tuzla Evora İstanbul ödeme tablosu!

Evora İstanbul'da daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. İşte Tuzla Evora İstanbul ödeme tablosu...

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları!

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Tuzla Evora İstanbul satılık konut!

Tuzla Evora İstanbul satılık konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Daire teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Evora İstanbul Evleri satılık!

Evora İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı sunan projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimleri hemen yapılan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Evora İstanbul Rezidans ulaşım!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Evora İstanbul Tuzla ödeme seçenekleri!

Evora İstanbul Tuzla ödeme seçenekleri kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje 44 adet blok halinde yükseliyor.

Evora istanbul indirim Haberi

Evora istanbul indirim

İlk temel atıldığı günden bu yana 700 milyon liralık değer artışı kazanan Evora İstanbul'da Teknik Yapı yeni bir kampanyaya başladı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, "Mutlu son olarak niteleyebileceğimiz bü- kapanış yapmak istedik. Bu kapsamda son 300 daire için yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunarken, ofis ve dükkanları da açık artırma olmaksızın satışa sunduk"...