29 / 04 / 2024

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 



Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyasını hayata geçirdi. 

Kampanya kapsamında Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz imkanıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Evora İstanbul ve Concord İstanbul da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Evora İstanbul, Tuzla’da şehrin en büyük yaşam projelerinden biri olarak yükseliyor. Projede yüzde 80'in üzerinde yeşil alan, kat bahçeleri ve balkonlar bulunuyor. Projede satış kapsamında sınırlı sayıda 1+1 ve 2+1 konut bulunuyor. Evora İstanbul, havalimanı, TEM, E5, Marmaray, liman ve marinaya yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje 300 dönüm arazi üzerinde yer alıyor ve toplamda 55 blok şeklinde 6 bölgeden oluşuyor.

Evora İstanbul'da özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol, voleybol sahaları, yüzme havuzları, açık ve kapalı otoparklar, çocuk parkları ve sosyal-kültürel daha birçok yaşam alanı bulunuyor. 

Evora İstanbul ve Concord İstanbul da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Concord İstanbul projesi ise İstanbul Fikirtepe'de konumlanıyor. Kampanya kapsamında projede yer alan sınırlı sayıdaki 1+1 konut tipleri satışa sunuldu. 1+1'lerin büyüklükleri net 47 metrekare brüt 62 metkrare olarak tasarlandı.

Proje kapsamında kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, fitness Center, türk hamamı, sauna, dinlenme odaları, kapalı otoparklar, 7/24 güvenlik, Servis hizmetleri (Bakım onarım) alanları bulunuyor. 6 bloktan oluşan Concord İstanbul projesinde 

Tel: 444 10 08

Web: https://www.teknikyapi.com/

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


Geri Dön