18 / 05 / 2024

Evora İstanbul nerede yer alıyor

Evora İstanbul nerede yer alıyor

Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

Teknik Yapı Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Teknik Yapı Evora İzmir nerede inşa ediliyor?

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

Evora Denizli nerede inşa ediliyor?

115 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Evora Denizli nerede inşa ediliyor? Proje Denizli Merkezefendi’ye bağlı Selçukbey Mahallesi’nde yer alıyor.

Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

Evora Denizli Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 115 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

Evora İstanbul Teknik Yapı projesi nerede?

4 bin 979 daire ve 100 dükkandan meydana gelen Teknik Yapı Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Evora İstanbul Teknik Yapı projesi nerede?

Teknik Yapı Evora İstanbul Evleri nerede?

Toplamda 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan oluşan Evora İstanbul Tuzla'da satışlar devam ediyor. Proje 44 blok halinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul Evleri nerede?

Evora İstanbul Rezidans nerede?

Evora İstanbul'da 60 ay yüzde 0,39 faiz oranıyla taksit imkanı sağlanıyor. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan proje 300 dönüm arsa alanına sahip. Peki Evora İstanbul Rezidans nerede?

Evora İstanbul Tuzla nerede?

Evora İstanbul Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Satışları devam eden proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Evora İstanbul Tuzla nerede?

Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Evora İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılıyor. Peki Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?

Evora İstanbul projesi nerede?

Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan Evora İstanbul projesi Teknik Yapı imzası ile hayata geçiliyor. Projede İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Peki Evora İstanbul projesi nerede?

Evora İstanbul Residence nerede!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul Evleri'nde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Evora İstanbul Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Evora İstanbul nerede yer alıyor Haberi

Evora İstanbul nerede yer alıyor

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul’da yeni kampanyalar devam ediyor. İlk temel atıldığı günden bu yana 700 milyon liralık değer artışı sağlayan Evora İstanbul’da son virajın dönüldüğünü söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala avantajlı bir kampanya düzenlendiklerini söyledi. 


ESNAF YERİNİ ALDI 

Umut Durbakayım, bir inşaat firması için en büyük gururun yarattığı şehrin yaşamasını görmek olduğunu belirterek, "Son yılların en büyük projelerinden biri olan Evora İstanbul da küçük bir kasaba niteliği taşıyır. Böyle büyük bir projeyi aksatmadan ve geciktirmeden bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Evora İstanbul projesinden daire veya ticari ünite alan her müşterimizin kazanç sağlaması, doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Projemizi gerçekleştirirken burada en az 15 bin kişinin yaşayacağını...