02 / 05 / 2024

Evora İstanbulun dükkanları ne zaman ihaleye çıkıyor

Evora İstanbulun dükkanları ne zaman ihaleye çıkıyor

Teknik Yapı'nın Tuzla'daki projesi Evora İstanbul'un can damarını oluşturan Evora Cadde'deki 65 dükkan, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası, 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihaleye çıkarılıyor.

Evora Denizli'de dükkanlar 22 Mayıs'ta satışta!

Evora Denizli'de 44 ticari birim 22 Mayıs'ta satışa sunuluyor. Evora Denizli'de dükkanların peşin fiyatları 495 bin 762 TL'den başlıyor...

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi ön talep toplamaya devam ediyor.Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Konum olarak 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunan Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleşecek açık artırma için ön talep topluyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü...

Meydan Dükkanları'nda son başvuru 13 Mart!

Meydan Dükkanları ihale ile satışa sunuluyor. Meydan Dükkanları son başvuru tarihi 13 Mart 2015. Başakşehir Merkez’deki Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, 1 milyonluk şehrin çekirdeğinde yer alıyor.

Makro Yapı Meydan dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

İSTANBUL'UN planlı ilk kent meydanı olacak Başakşehir Kent Meydanı'nın, Meydan Dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Projede dükkanlar 240 bin liradan başlayan muhammen bedelle satılacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları'nın ön talep süreci devam ediyor. Peki Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Peki Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

Meydan Dükkanları 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor. İşte Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları!

Ön talep süreci devam eden Meydan Dükkanları 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor. Proje mağaza ve dükkanlardan oluşuyor. İşte Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları...

Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme seçenekleri!

Başakşehir Kent Merkezi'nde yer alan, Taksim Meydanının iki katı büyüklüğünde planlanan "Meydan Dükkanları" projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile İnşa ediliyor. Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 13 Mart'a kadar talep toplanacak!

Türkiye'nin ilk planlı kent meydanında hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi, küçük büyük tüm yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projedeki ünitelerin büyüklüğü 40 metrekare ile 2113 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları!

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleştirilecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evora İstanbulun dükkanları ne zaman ihaleye çıkıyor Haberi

Evora İstanbulun dükkanları ne zaman ihaleye çıkıyor

Teknik Yapı'nın Tuzla'daki projesi Evora İstanbul'un can damarını oluşturan Evora Cadde'deki 65 dükkan, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası, 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihaleye çıkarılıyor. 


Toplam muhammen bedeli KDV dahil 111 milyon 657 lira olan ticari üniteler 28 Ağustos'ta Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğünde açık artırmaya çıkıyor. İhaleye sunulan ve büyüklükleri 17 ile 3 bin 82ü metrekare arasında değişen ticari ünitelerin muhammen bedeli 123 bin liradan başlıyor. İhalenin en çok dikkat çekenleri ise 3 bin 820 metrekare büyüklüğü ve 17 milyon lira muhammen bedelli poliklinik ile 3 bin 371 metrekare büyüklük ve 10 milyon 500 bin muhammen bedelli özel ortaöğretim okulu olacak. 


Evora İstanbul'da yaşamın başlamasına sayılı günler kaldığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu...