21 / 07 / 2024

evora ödeme bilgisi

evora ödeme bilgisi

Konum olarak Tuzla'da hayata geçirilen Evora ödeme koşulları bilgisi dahilinde peşinat olarak daire bedelinin yüzde 1'i ödenerek alım yapılabiliyor...

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi fiyat ve ödeme bilgisi!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi 16 Aralık'ta başlıyor.

Evora İzmir ödeme kampanyası!

Evora İzmir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10+yüzde 10 indirime ek olarak 72 ay 0,98 vade farkıyla ödemeler yapılıyor. İzmir Alsancak'ta hayata geçirilen projede büyük metrekareli daireler ön satışa sunuluyor. 

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi!

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Collet Avcılar ödeme bilgisi!

Collet Avcılar ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 396 bağımsız birime yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Evora İzmir ödeme koşulları!

Evora İzmir ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  İzmir Alsancak Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Teknik Yapı ile Halk GYO tarafından yükseliyor. 

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi!

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 65 adet konuttan meydana gelen Seha Vadi projesi 10 bin 240 metrekare inşaat alanına sahip.

Evora İzmir fiyat bilgisi!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı-Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilen olan Evora İzmir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Evora İzmir ödeme planı 2018!

Evora İzmir ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek proje Teknik Yapı Halk GYO imzasını taşıyor.

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Genyap Oxygen ödeme bilgisi!

Genyap Oxygen ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 19 kattan oluşan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Merkez Ankara ödeme bilgisi 2018!

Merkez Ankara ödeme bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Karma konseptte inşa edilecek proje Millet Bahçesine komşu konumda bulunuyor. 

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

evora ödeme bilgisi Haberi

evora ödeme bilgisi


Teknik Yapı imzası ile yükselen Evora İstanbul projesinin satış süreci devam ediyor. 400 dönümlük inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Evora İstanbul, lokasyon olarak Tuzla'da yer alıyor. Konut alternatiflerinin 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı Evora ödeme koşulları bilgisine göre daire fiyatları şöyle sıralanıyor: 


Evora İstanbul daire fiyatları: 


1+0 daireler 91 bin 900 TL,

1+1 daireler 105 bin 200 TL,

2+1 daireler 189 bin 200 TL,

3+1 daireler 235 bin 700 TL,

4+1 daireler 327 bin 900 TL arasında değişim gösteriyor. Evora ödeme koşulları 'nın ayrıntıları şöyle: 


Evora ödeme koşulları:



1. Daire bedelinin yüzde 1'i peşinat olarak ödeniyor, yüzde 8'lik dilimler halinde 3 ara ödeme yapıldıktan sonra kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor.


2. Minimum yüzde 25'i peşinat bedeli olarak veriliyor ve kalan kısım banka kredisi kapsamında...