30 / 04 / 2024

evostar halkalı teslimleri

evostar halkalı teslimleri

İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da yer alan 1000 konutluk Soyak Evostar yeni yılda yeni avantajlar sunuyor. 23 Ocak’a kadar sürecek Soyak Evostar’ın yeni kampanyası 60 ay ve 120 ay vadeli iki seçenek birden sunuyor...

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Halkalı Evostar ödeme planı!

Halkalı Evostar ödeme planı olarak 60 ay 0 faiz ile ev sahibi yapıyor. Toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe dubleks, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Halkalı Evostar'da 2+1'lere özel kampanya!

Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen Halkalı Evostar projesi toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Halkalı Evostar'da 2+1'lere özel kampanyada 60 ay 0 faiz sağlanıyor.

Halkalı Soyak Evostar kampanyası!

Daire fiyatları 214 bin 500 liradan başlangıç gösteren Soyak Evostar Evleri 2 etap halinde yükseliyor. Toplamda 1.515 dairenin yer aldığı Halkalı Soyak Evostar kampanyası devam ediyor.

Halkalı Soyak Evostar ödeme planı!

Soyak Evostar'da satış süreci devam eden 15 daire bulunuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 31 metrekareden başlıyor, 145 metrekareye kadar yükseliyor. İşte Halkalı Soyak Evostar ödeme planı...

Halkalı Soyak Evostar Rezidans!

Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilen Halkalı Soyak Evostar Rezidans İstanbul Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde yükseliyor. Soyak Evostar Evleri projesi satış süreci devam ediyor.

Halkalı Soyak Evostar adres!

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen Soyak Evostar projesi Soyak Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Halkalı Soyak Evostar adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Soyak Evostar Halkalı iletişim!

Soyak Evostar'da stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire alternatifleri yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Soyak Evostar Halkalı iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Halkalı Soyak Evostar iletişim bilgileri!

Soyak Evostar projesi 40 bin metrekare alan üzerinde Soyak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Halkalı Soyak Evostar iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Evorstar Halkalı'da kısa süreliğine dayalı döşeli daireler!

Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen Evostar projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Soyak Evostar projesinde 48 ay sıfır faiz!

Soyak Evostar Halkalı projesinde kampanya dahilinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme uygulanıyor. Soyak Evostar Halkalı projesinde toplam 1,515 adet konut yer alıyor.

Soyak Evostar Halkalı'da 48 ay sıfır faiz avantajı için son 2 gün!

2 etap halinde konumlanan Soyak Evostar Halkalı projesinde kampanya dahilinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor...

evostar halkalı teslimleri Haberi

evostar halkalı teslimleri

Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan Soyak’ın konut projelerinden Halkalı’da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunan Soyak Evostar, yeni yılın gelmesiyle yeni fırsatlar sunuyor.


1+1 dairelerin 183.000 TL’den 2+1 dairelerin de 247.500 TL’den başlayan fiyatlarla satıldığı Soyak Evostar’ın yeni kampanyası iki seçenek sunuyor. Dileyenler 60 ay vadeli %0 faizle ev sahibi olabiliyorlar. Bu seçenekte 1+1 dairelerde taksitler 1.830 TL’den 2+1 dairelerde de 2.475 TL’den başlıyor.


Daha uzun vadeyle ev sahibi olmak isteyenler de %1 peşinatla, 120 ay vadeli yüzde 0.92 faiz oranlı ikinci seçeneği tercih edebilirler. Bu seçenekte taksitler 1+1 daireler için 1.163 TL’den 2+1 daireler için de 1.763 TL’den başlıyor. Soyak’ın tüm projelerinde olduğu gibi Soyak Evostar projesinden konut sahibi olmak isteyenler %1 KDV taahhüdünden de...