17 / 06 / 2024

Evra İç Ve Dış Ticaret iletişim

Evra İç Ve Dış Ticaret iletişim

Evra İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar tarafından kuruldu.

Evra İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evra İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar tarafından kuruldu.

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Topaloğlu tarafından açıldı.

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Betül Akyürek Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü oldu!

Daha önce birçok büyük projede satış müdürlüğü yapan Betül Akyürek Evra Group ve Has Yapı ortaklığı bünyesine Projeler Satış Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Evra Life metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira! 2016 teslim!

ANADOLU Yakası'nın Oto AVM'si Oto VVorld Asya, Statü Park ve Doruk Park gibi Pendik-Kurtköy bölgesinin gelişimine katkıda bulunan projelere imza atan Evra Group yeni bir sitenin inşaatına başladı...

Kurtköy Evra Life'ta metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Kurtköy'de yer alan ve 157 daire ile 13 dükkandan oluşan Evra Life projesinin temelleri atıldı. Bölgenin kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran projenin metrekare birim fiyatları 2 bin 500-3 bin 500 TL olarak belirlendi.

Kurtköy Evra Life'ta hafriyat çalışmaları başladı!

Evra Group yeni bir sitenin inşaatına başladı. Yine Kurtköy'de yer alan ve 157 daire ile 13 dükkandan oluşan Evra Life projesinin temelleri Mart ayı içinde Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in katılımıyla atıldı.

Evra Life'ta metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira!

Yine Kurtköy'de yer alan ve 157 daire ile 13 dükkandan oluşan Evra Life projesinin temelleri Mart ayı içinde Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in katılımıyla atıldı...

Evra Life projesi Mart 2016'da teslim edilecek!

Teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlenen ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığı ile dikkat çeken Evra Life projesi 10 bin metrekare alanda 3 blok olarak konumlanıyor.

Evra Life'ta hafriyat çalışmaları başladı!

Anadolu Yakası’nın “İlk ve Tek” Oto AVM’si Oto World Asya, Statü Park ve Doruk Park gibi Pendik- Kurtköy bölgesinin gelişimine katkıda bulunan projelere imza atan Evra Group yeni bir sitenin inşaatına başladı.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Türkiye'nin en eski spor kulüplerinden Pendikspor 'un yeni sponsorları, Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM'si Oto World Asya'nın ortakları Has ve Evra Group oldu.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Yaklaşık 25 yıldır Pendik ve çevresinde projeler geliştirerek bölgenin gelişimine katkıda bulunan Has ve de Evra Group Şirketleri, ilçenin spor takımına da sponsorluk desteği sağlıyor.

Kurtköy Evra Life Aralık 2015'te teslim edilecek!

Evra Group, yeni bir site yapımı hazırlığında. Anadolu Yakası Kurtköy'de kurulacak ve 174 daire ile 13 dükkandan oluşacak Evra Life projesinin startı şubat ayı içinde verilecek

Evra İç Ve Dış Ticaret iletişim Haberi

Evra İç Ve Dış Ticaret iletişim

Evra İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar tarafından kuruldu.

Evra İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 2- Bina veya diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin bakım ve onarımı (ev tipi boyler (kombi, kazan vb.) ve brülörler ile elektriksiz güneş enerjisi kolektörlerinin bakım ve onarımı dahil)..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Adres: ZAFER MH.TONGUÇ BABA CD. TERRACE MIX ST.C BL N.69C/209 ESENYURT