21 / 05 / 2024

Evren Gayrimenkul adres

Evren Gayrimenkul adres

Evren Gayrimenkul Limited Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hourıeh  Mallah tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Verus Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evren Durası, Kerem Durası ve Cem Bartu Gürpınar otaklığında kuruldu.

Ortay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Evren Erkoç ve Gürkan Şivil ortaklığında kuruldu.

Evren Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Evren Gayrimenkul Limited Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hourıeh  Mallah tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayındır ve Uğur Evren Hammaş ortaklığında kuruldu.

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tunç, Ömer Tunç ve Tamer Evren Tunç ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Ever Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ever Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Evren Tunç ve Eren Tunç ortaklığında kuruldu.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları yurt yatırımına yöneliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Proje Değerleme ve Danışmanlık Departmanı Kıdemli Müdürü Evren Tüfekçi, düzenli gelir arayışındaki gayrimenkul yatırımcısının yurt yatırımına yöneldiğini söyledi.

Dört yönetim kurulu üyesi Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti...

Evren Gayrimenkul adres Haberi

Evren Gayrimenkul adres

Evren Gayrimenkul Limited Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hourıeh    Mallah tarafından kuruldu.

Evren Gayrimenkul Limited Şirketi konusu: 
1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele,...