02 / 05 / 2024

Evren Rıfkı Ünver

Evren Rıfkı Ünver

YM Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Evren Rıfkı Ünver Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de Beyoğlu, Ömeravni Mahallesi, Devres Han'da kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı.

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Rıfkı Enes Göçmen tarafından kuruldu.

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Rıfkı Enes Göçmen tarafından kuruldu.

Ortay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Evren Erkoç ve Gürkan Şivil ortaklığında kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Merkez Evren Mahallesi projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor...

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları yurt yatırımına yöneliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Proje Değerleme ve Danışmanlık Departmanı Kıdemli Müdürü Evren Tüfekçi, düzenli gelir arayışındaki gayrimenkul yatırımcısının yurt yatırımına yöneldiğini söyledi.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Evren Rıfkı Ünver Haberi

Evren Rıfkı Ünver
YM Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Evren Rıfkı Ünver Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


YM Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. İnşaat sektörü için gerekli her türlü imalat sanayiini kurmak, işletmek ve ticareti ile iştigal etmek, 2. Her türlü inşaat için kalıp imal etmek ve ticareti ile iştigal etmek, 3. Hazır beton ve her türlü prefabrik yapı elemanlarının sanayiini kurmak, işletmek ve ticareti ile iştigal etmek, 4. Her türlü mimarlık, mühendislik, müşavirlik, etüd proje hizmetleri yapmak, 5. İnşaat sanayii ile ilgili olarak maliyetleri düşürmek amacı ile her türlü möble ve yapı malzemeleri sanayii kurmak ve işletmek, 6. Yapı malzemeleri sanayii ile ilgili olarak perlit ve benzeri işlerde madencilik, maden ve...