02 / 05 / 2024

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı.



Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli detaylar yer aldı. Borsa İstanbul açıklamasında ise 5 bin bandında yer aldığı paylaşıldı.  Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, borsa ve dolar hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Evren Devrim Zelyut tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Karar'da yer alan haberin ayrıntılarına göre; yabancı yatırımcıların borsa ve dolara ilişkin planları hakkında açıklamalarda bulunan Evren Devrim Zelyut, değerlendirmesini yatırımcılarla paylaştı. Ona göre yabancı yatırımcılar borsaya aşağıdan girecek ve BİST'teki yükselişten faydalanacak. Bu kapsamda ilk girecekler ise bankacılık sektörü olacağı bildirildi.


Geri Dön