21 / 05 / 2024

Evren Şerbetçi Kaya

Evren Şerbetçi Kaya

Buun Motto Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Müderris, Evren Şerbetçi Kaya, Burak Nişancı tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Konut fiyatları doyuma ulaştı! Gelecek 5 senede artış olmayacak! 

Konut fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Kuyaş'ın CEO'su Evren Sarıçiçek, konuyu değerlendirdi ve gelecek 5 senede artış olmayacağına dikkat çekti.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Hlt Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hlt Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Şerbetçi tarafından kuruldu.

Pvtech Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pvtech Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Şerbetçi tarafından kuruldu.

Şerbetçi Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şerbetçi Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Şerbetçi ve Eyüp Can Mahramanlıoğlu ortaklığıyla kuruldu...

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ 605 konut projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi başlıyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi (Kayaşehir 22. Bölge) projesi için çalışmalar başladı..

TOKİ'nin Kayaşehir'deki 108 konutu için son teklif tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini 12 Ekim'de satışa çıkardı. Projedeki 108 adet konut için son teklif tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kayaşehir'deki 108 konut ve 10 iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini bugün açık artırmayla satışa çıkarıyor.

Kayaşehir TOKİ 108 tripleks konut açık artırması için son 3 gün!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yeri 12 Ekim'de açık artırmayla satışa çıkacak.

TOKİ Kayaşehir 108 tripleks konut açık artırması için son 5 gün!

TOKİ, Kayaşehir'de inşa edilen mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yerini 12 Ekim'de açık artırmayla satacak.

TOKİ Kayaşehir 1+1 ve 3+1 kura çekilişi!

TOKİ Kayaşehir'de yer alan 2 oda 1 salon dairelerin kurası dün çekilmişti. TOKİ Kayaşehir 1+1 ve 3+1 kura çekilişi ise bugün yapılıyor.

Evren Şerbetçi Kaya Haberi

Evren Şerbetçi Kaya
Buun Motto Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Müderris, Evren Şerbetçi Kaya, Burak Nişancı tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu. 


Buun Motto Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket her türlü mimariplan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fennimesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaatve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi veuygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarımyapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içindenve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmakveya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve...