29 / 04 / 2024

Evren Ünver kimdir

Evren Ünver kimdir

Türkiye inşaat sektörünün köklü ve kurumsal markası MESA'da yönetim kurulu değişti. Evren Ünver, MESA’nın yeni hissedarı oldu. Peki, Evren Ünver kimdir? İşte MESA’nın yeni hissedarı Evren Ünver..

MESA’da hisse devri süreci tamamlandı!

MESA’da bir süredir yürütülen hisse devri süreci netleşti. Hisse devri ile birlikte çok ortaklı yapısı daralan MESA’da gerçekleşen bayrak devri ile yönetim yeniden şekillendi, Yönetim Kurulu da küçüldü.

Evren Dinçer kimdir?

Evren Dinçer, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tekzen satılıyor mu?

Turkven’in yatırım yapacağı iddia edilen Tekzen, yerli ve yabancı birçok talibi olmasına karşın şu anda bir satış planının bulunmadığını açıkladı. Ancak Tekzen kanadında Turkven’in kurucu ortağı Evren Ünver yönetime girecek.

Ebru Ünver kimdir?

Mimar Ebru Ünver kimdir? Mimar Ebru Ünver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Ünver, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ebru Ünver..

Mesa'nın yeni genel müdürü Evren Ünver olacak!

MESA Yönetiminde Can Aynagöz, 2001 yılından bu yana sürdürdüğü Genel Müdürlük görevini 1 Eylül itibari ile Evren Ünver’e devrediyor.

Evren Korkmazer kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Evren Korkmazer kimdir? Evren Korkmazer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İnşaat Mühendisi Evren Korkmazer, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Evren Korkmazer..

Evren Barutçu kimdir?

2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la Türkiye’de İstanbul dışında açılacak ilk ofis için anlaşmış ve Coldwell Banker Başkent’i hayata geçiren Evren Barutçu kimdir?

Evren Acar kimdir?

Ankara Beytepe Parktepe Evleri'ni alıcılarıyla buluşturan CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe çok sayıda önemli projenin satış ve pazarlama süreçlerini yöneten bir isim.

Evren Başbuğ kimdir?

Mimar Evren Başbuğ kimdir? Evren Başbuğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Evren Başbuğ, bugün çalışmalarına hangi mimarlık ofisinde devam ediyor? İşte Mimar Evren Başbuğ...

Evren Aysev Deneç kimdir?

Mimar Evren Aysev Deneç kimdir? Evren Aysev Deneç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Evren Aysev Deneç, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Evren Aysev Deneç...

MESA çoğunluk hisselerini Evren Ünver'e sattı!

46 yıllık MESA Holding, çoğunluk hisselerini de Turkven kurucularından Evren Ünver’e sattı. 48 ortağı bulunan şirkette hisse sahibi olarak eski yönetimden sadece Erhan Boysanoğlu kaldı.

Evren Ünver kimdir?

Türkiye inşaat sektörünün köklü ve kurumsal markası MESA'da yönetim kurulu değişti. Evren Ünver, MESA’nın yeni hissedarı oldu. Peki, Evren Ünver kimdir? İşte MESA’nın yeni hissedarı Evren Ünver..

Mesa'da yönetim değişikliği!

Türkiye inşaat sektörünün köklü firmalarından Mesa'da hisse devri süreci netleşti. Yönetim Kurulu küçülen şirkette Erhan Boysanoğlu başkanlığı halen sürdürürken, Evren Ünver yönetim kuruluna hissedar olarak girdi.

Rengin Ünver kimdir?

Mimar Rengin Ünver kimdir? Mimar Rengin Ünver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Rengin Ünver, çalışmalarına hangi alanda devam ediyor? İşte Mimar Rengin Ünver...

Evren Ünver kimdir Haberi

Evren Ünver kimdir

Evren Ünver kimdir?

1971’de Ankara’da doğan Evren Ünver, Massachusetts Institute of Technology (MIT) Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans ve yüksek lisans derecelerine sahiptir.


1997 yılında INSEAD’da işletme yüksek lisansı yapan Evren Ünver, 1995-1997 yılları arasında Andersen Consulting Boston ofisinde çalışmıştır. 


Daha sonra McKinsey & Company Istanbul ve Seul ofislerinde telekom ve finansal kurumlar alanlarında iki yıl danışman olarak görev yapan Evren Ünver, 1999 yılında kurulan özel sermaye şirketi Turkven’in üç kurucu ortağından biridir. 


Evren Ünver 2015 yılında ortak olduğu MESA Holding’de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenmiştir.


Evli ve dört çocuk babası olan Evren Ünver, İngilizce bilmektedir.


Mesa iletişim bilgileri:

MESA Plaza, Koru Sitesi,Ihlamur cad., No:2 06810 Çayyolu / ANKARA

[email protected]

T: 0 312 291 50 00 (pbx)


Ankara - Merkez Satış Ofisi

MESA Plaza, Koru Sitesi,Ihlamur cad., No:2 06810...