28 / 04 / 2024

Evrim Akın Güneşliden ev mi aldı

Evrim Akın Güneşliden ev mi aldı

Kazancını gayrimenkule yatıran oyuncu ve sunucu Evrim Akın, Güneşli'den 4 oda 1 salon bir daire aldı.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın!

Dolar/TL kuru dün güne 28,33 liradan başlamıştı. Dolardaki yükseliş bugün de devam ediyor. Peki 4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın! İşte son dakika dolar kuru...

Euro güne nasıl başladı? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Piyasalarda negatif seyir bugün de devam ediyor. Dün 29,580 TL'den kapanış yapan euro TL kuru bugün güne nasıl başladı?  Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Borsa yeni güne nasıl başladı? 26 Temmuz 2023 borsada son dakika gelişmesi...

Borsa İstanbul yatırımcısı borsanın güne nasıl başladığını merak ediyor. Peki, Borsa İstanbul yeni güne nasıl başladı? Borsa BIST 100 endeksi ne kadar seviyeden açtı? İşte detaylar...

Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da yükseliş devam ediyor mu?

Yatırımcılar, borsanın güne nasıl başladığını sorgularken, yükselişin devam edip etmediğini merak ediyor. Peki, Borsa güne nasıl başladı? İstanbul Borsa'da yükseliş devam ediyor mu? İşte detaylar...

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! 1 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne artışla başladı. Altın fiyatlarında ibreler yeşile dönerken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 1 Temmuz 2023 altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, .çeyrek altın, yarım ve Cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Borsa güne düşüşle başladı! Borsa İstanbul'da en çok hangi hisse kazandırdı?

Borsa İstanbul'a yatırım yapan vatandaşlar borsanın güne nasıl, kaç puanla başladığını sorguluyor. Peki borsada düşüş devam edecek mi? Borsa neden düştü? İşte detaylar...

Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da en çok hangi hisseler kazandırdı?

Borsa İstanbul yatırımcıları borsanın güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki, Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da en çok hangi hisseler kazandırdı? İşte detaylar...

Borsa güne nasıl başladı? 31.05.2023

Borsa İstanbul yatırımcıları borsanın güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki, İstanbul Borsa güne nasıl başladı? İşte detaylar...

Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Hatice Kolçak yatırımcıları baştan uyardı! Herkes o güne hazır olsun!

Ünlü altın uzmanı Hatice Kolçak  altın almak isteyen yatırımcılara seslenerek '' o seviyeyi bekleyin'' uyarısında bulundu. Herkes o güne hazır olsun.

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları ise çakıldı. Pelki 14,18 ve 22 ayr altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 altın bilezik fiyatları.

Evrim Akın Güneşliden ev mi aldı Haberi

Evrim Akın Güneşliden ev mi aldı

Oyuncu ve sunucu Evrim Akın, sunuculuğunu yaptığı programlar ve rol aldığı dizilerden kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, daha önce Bodrum'da bir yazlık alan Akın, geçtiğimiz haftalarda da Güneşli Sinpaş Evleri'nden 4 oda 1 salon daire aldı.

Yeni evinin, güzel oyuncuya 750 bin TL'ye mal olduğu...