03 / 05 / 2024

evrim karayel gezi parkı

evrim karayel gezi parkı

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, Gezi Parkı protestolarının, gayrimenkul sektörüne yeni görevler çıkarttığı söyledi...

Edinka Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Edinka Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Karayel tarafından kuruldu.

Gezi motosikleti Harley Davidson Low Rider S fiyatları ne kadar? İşte Low Rider S 8 Ekim 2022 fiyat listesi!

Gezi motosikleti Harley Davidson Low Rider S fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vivid Black ve Gunship Gray seçeneklerinin yer aldığı Low Rider S 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Karayel Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karayel Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Karayel tarafından kuruldu.

Karayel Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karayel Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Yılmaz Murat Karayel tarafından kuruldu.

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan     Sevmiş tarafından kuruldu.

Gezi Parkı neden bir vakfa devredildi?

Geçtiğimiz aylarda Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyeti İBB’den alındı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne verildi. Av. Kaan Özçelik vakıflara devredilen taşınmazlar konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

İstanbullular Gezi Parkı'nın devri için ne diyor? 

İBB İstanbul İstatistik Ofisi, Gezi Parkı'nın İBB'den alınıp Vakıflara verilmesi üzerine anket başlattı. Ankete göre parkın Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devrini onaylayan İstanbullu sayısı yüzde 13.4. olarak kaydedildi.

Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı? İşte Gezi Parkı'nın devri ile ilgili yasal detaylar...

Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin devredildiği iddiası mecliste!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin devredildiği vakıf meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

evrim karayel gezi parkı Haberi

evrim karayel gezi parkı

“Protestolar sırasında dile getirilen taleplerden bir kısmının gayrimenkul sektörüne üzerinde düşünülmesi ve çözüm getirilmesi gereken kimi görevler koyduğunu belirten Karayel,  “Çoğunluğu genç ve tüketim alışkanlığı yüksek bir kesim, yaşadığı kentte yeşile, kültür ve sanata, sosyal alanlara daha fazla yer ayrılmasını istemekte ve bu taleplerini ısrarla dile getirmektedir” dedi.


Karayel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gayrimenkul sektörü artık her zamankinden daha fazla “çevre”, “temiz enerji”, “doğal alanların korunması”, “kültürel ve sosyal alanların yaratılması” gibi kavramları göz önüne almak zorundadır. Bu yalnız gayrimenkul sektörünün sosyal sorumluluğu değil aynı zamanda tüketici tercihlerinin belirlediği bir zorunluluktur.”


Gayrimenkul sektörünün çevreyi iyileştirme görevi ile karşı karşıya olduğunu kaydeden Evrim Karayel, “Kentin geleceği ve yapılaşmanın doğaya olumsuz etkisini azaltmak için çözüm aramak ve bütüncül, rasyonel ve ilerici fikirler geliştirmek durumundayız”...