12 / 05 / 2024

EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 2015

EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 2015

Dünyanın 2. büyük fuarı olan ‘EVTEKS’ yarın başlıyor. Fuar bu yıl çadır alanla birlikte 61 bin metrekareye yükseltildi ama çoğu yabancı 200 firma dışarıda kaldı.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Çin'deki emlak krizi: Ev sahipleri ve uluslararası ekonomi ne durumda?

Çin'deki birçok insan, ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden bazıları tarafından sunulan ön satış fırsatları aracılığıyla, hala inşa edilmemiş konutları satın almak için ipotekli borçlanma yolunu tercih etti. Ancak, bu şirketlerin karşılaştığı borç sorunları, uluslararası ekonomi için endişe kaynağ

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Putin’in kayınpederi Marat Kabaeva Alanya’dan ev aldı!

kayınpederi olan Özbek asıllı Uluslararası İslam Birliği Teşkilatı Başkanı Marat Kabaeva'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bir de ev satın aldığı öğrenildi.

Servcorp dev firmalara ev sahipliği yapıyor!

Önemli yatırım potansiyelleri ile dikkat çeken uluslararası firmalar kusursuz çalışma ortamı ve zengin ofis hizmetlerini artık Türkiye’de buluyor. Dünya çapında 23 ülkede birçok firmaya sunduğu esnek çalışma alanları ile hizmet veren Servcorp, dev firmalara ev sahipliği yapıyor.

En iyi restore edilen ev ödülü Asmazlar Bağ Evi'ne verildi!

"19. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" kapsamında, "En iyi restore edilen ev" ödülü verildi...

Ev almadan asansörleri kontrol edin!

Uluslararası tarafsız denetim firması Liftinstituut'ten dünya devi uzman firma uyarıyor...Ev almadan asansörleri kontrol edin...

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu 2 Aralık'ta!

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

MUDO Concept'ten uluslararası yarışma!

Ev dekorasyonu ve mobilya sektörünün prestijli markası MUDO Concept, tasarımları desteklemek amacıyla uluslararası bir yarışma olan LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ı düzenliyor.

Akçakale'de 300 ev onarılacak!

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, Birleşmiş Milletlere bağlı Uluslararası Göç Örgütü (IOM-UN Migration Agency) tarafından yürütülen 'Ev Tadilatı' projesi kapsamında yaklaşık 300 evin tadilatı yapılacak.

Gölbaşı Enda Konakları'ndan uluslararası marka kombinasyonu!

Gölbaşına değer katan proje ENDA Konakları, akıllı ev teknolojisi ve geleneksel konak keyfini birleştirirken, malzeme ve ekipmanlarda kullanılan Schüco, Berker, Hoger gibi 1. kalite uluslararası marka karması ile de sorunsuz ve rahat bir yaşamı garanti ediyor.

Doha Uluslararası Halife Stadı'nın inşaatı tamamlandı!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Katar'ın başkenti Doha'da inşa edilen Uluslararası Halife Stadı'nın inşaatı tamamlandı.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 2015 Haberi

EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 2015

Düzenlendiği alan itibarı ile alanında dünyanın 2. büyük fuarı olan ‘EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’ yarın CNR’da başlıyor. 23 Mayıs’a kadar devam edecek fuar bu yıl 61 bin metrekare alanda bin firmanın katılımıyla düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 58 bin metrekare alanda yaptıklarını anlatan Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Yaşar Küçükçalık “3 bin metrekarelik artışı çadırlarla yaptık. 200’den fazla firma açıkta kaldı” dedi. Fuara bine yakın firmanın katılacağını söyleyen Küçükçalık “Katılımcıların yüzde 18’i yabancı. 170 yabancı var. Metrekare bazında ise yüzde 13’ünü yabancıya sattık. Ama yurtdışından gelen talebi karşılayamıyoruz. Yabancılara fazla yer veremedik” diye konuştu.


300 yabancı gelebilirdi

“300 firma daha getirseydik fena mı olurdu” diyen TETSİAD Başkanı Küçükçalık fuarcılığın hükümet değil devlet politikası haline gelmesi gerektiğini söyledi. Küçükçalık “Devletin ciddi...